Obavijesti

Sport

Komentari 8

Škugor: Treba nam promjena, mogao bih ubaciti Matu Pavića

Škugor: Treba nam promjena, mogao bih ubaciti Matu Pavića
1

Razgovarat ćemo. Ovisno o Matinom zdravstvenom stanju i tome je li on spreman za nastup ili ne. Bilo bi možda dobro da napravimo neku promjenu, rekao je privremeni hrvatski izbornik Franko Škugor

VIDEO

Privremeni izbornik hrvatske teniske reprezentacije Franko Škugor (32) mogao bi u srijedu protiv Španjolske napraviti promjenu u parovima Davis Cupa, nakon što su u ponedjeljak Ivan Dodig i Nikola Mektić izgubili od ruskog para Andrej Rubljev-Karen Hačanov.

- Razgovarat ćemo. Ovisno o Matinom zdravstvenom stanju i tome je li on spreman za nastup ili ne. Bilo bi možda dobro da napravimo neku promjenu - rekao je Škugor u Madridu uoči sutrašnjeg dvoboja sa Španjolskom.

Pokretanje videa...

03:27

'Nije nam lako nakon poraza od Rusije'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mate Pavić, osvajač Grand Slam turnira, imao je poteškoća s leđima posljednjih dana.

Škugor se u ponedjeljak nadao pobjedi u parovima no Dodig i Mektić su izgubili sa 6-7 i 4-6 u setovima.

Hrvatski tenisači poručili su kako će u srijedu protiv Španjolske dati maksimum, bez obzira na poraz 0-3 u ponedjeljak od Rusije na otvaranju Davis Cupa.

- Imali smo jako težak dan u ponedjeljak i nije lako doživjeti takav poraz, pogotovo protiv Rusije, u susretu u kojem smo se nadali da imamo šanse za pobjedu. No trebamo se podići, popraviti raspoloženje, odmoriti i trenirati, te dati svoj maksimum da iz susreta sa Španjolskom izvučemo najbolje što možemo - izjavio je Škugor.

Najbolje rangirani hrvatski tenisač Borna Ćorić smatra da su mečevi protiv najboljeg igrača svijeta Rafaela Nadala “izazovi svih izazova”, a nada se da će, ako meč od ponedjeljka nije ostavio previše traga, biti spreman.

U susretima s Nadalom ima omjer pobjeda i poraza 2-2, a jedini od ta četiri susreta koji je odigran u dvorani pripao je hrvatskom tenisaču 2014. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub