Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Skupa imamo 38 operacija, 15 potresa mozga i jednu - bebu'

None Foto:

Išle smo do limita jureći preko 125 km/h. S*anja se događaju, napisala je Amerikanka Lindsey Vonn na Instagramu, pozirajući u društvu četiri skijašice s kojima je obilježila jednu eru alpskog skijanja...

Skijaška Sharon Stone, ili ako vam je lakše, legendarna Lindsey Vonn objesila je skije o klin u 34. godini života na kraju ove sezone.

Umjesto napornih kondicijskih priprema i trčanja po planinama i šumama, sjajna Amerikanka napokon može uživati u mirovini i slobodnom vremenu sa svojim prijateljicama.

No, svima je jasno da Lindsey jednostavno ne može bez skijanja.

Lijepa Amerikanka ovih dana je provodila vrijeme sa prijateljicama koje je upoznala tijekom skijaške karijere, slavila odlazak u mirovinu i povodom toga objavila njihov zajednički učinak koje su ostvarile tijekom karijere. Gledajući sva ta postignuća, možemo lako zaključiti kako je riječ o pravom 'hall of fame' društvu.

- Ukupno 38 operacija, 90 pobjeda u Svjetskom kupu, 182 postolja u svjetskom kupu, 7 olimpijskih medalja, 5 olimpijskih igara, 15 potresa mozga, 13 medalja sa svjetskih prvenstava i jedna beba. Išle smo do limita jureći preko 125 km/h. Sranja se događaju - napisala je Vonn na Instagramu.

Jedna od najboljih skijašica u povijesti, ako ne i najbolja, uslikala se s Julijom Mancuso, Laurenne Ross, Alice Mckennis i Leanne Smith i s obožavateljima podijelila zavidne rezultate koje su ona i njezine kolegice ostvarile tijekom karijere.

Sve trenutačno uživaju u mirovini i sa sjetom i ponosom se mogu prisjećati dana kada su drmale svjetskim skijanje i osvajale medalje.

Dakako, među njim je najuspješnija upravo Lindsey koja je u svjetskom kupu pobijedila 82 puta, što znači da su joj falile samo četiri pobjede da pretekne legendarno Ingemara Stenmarka koji ima najviše pobjeda u povijesti svjetskog kupa. 

Nakon svih patnji i operacija koje je prošla tijekom karijere, velika Lindsey napokon može uživati u mirovini i s ogromnom srećom gledati na ono sve što je postigla. I može biti apsolutno ponosna na sve što je postigla jer je definitivno jedna od najboljih skijašica na svijetu. Naravno, iza naše Janice Kostelić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm no @alyraisman or @simonebiles but it's not too bad for an old lady! 😜🤸🏼‍♀️

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Tower, this is Ghost Rider requesting a flyby”

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inside the issue... @sportsillustrated #fashionable50

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

 

Komentari (10)
  • Definitivno najgori sport po pitanju ostavljanja trajnih posljedica za zdravlje... Ma nema tih para da dam za svoje noge kad ih krene to sve na naplatu poslje 50tih... Kapa do poda za odricanje... Janica jbg. Nije ona kriva kaj nije atraktivna i što nije karizmatična usudio bih se rec da je ona napravljeni talent a ne rođen...

    16. 4. 2019,   20:12
  • E to je komad skoro ista nasa janica 😅😅😅😅😅

    16. 4. 2019,   19:53
  • Ne mogu pogledati, a da ne primjetim, da su sve zgodne djevojke.

    16. 4. 2019,   19:48