Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slaven Bilić na četiri tone knjiga plovi Jadranom

None Foto: Hrvoje Jelavić

Dok ga strani mediji opet povezuju s klupom West Hama, hrvatski izbornik putuje Jadranom i kaže da na plaži i kad se odmara čita 'čistu beletristiku'

Brod knjižara od 19. srpnja do 1. kolovoza plovit će od Crikvenice preko Krka, Cresa, Malog Lošinja, Raba, Povljana, Sala, Sv. Filipa i Jakova, Zlarina, Šibenika, Primoštena, Jelse, Supetra do Makarske. Brod prenosi četiri tone knjiga i nekoliko tisuća naslova. Na šibenskoj rivi u ponedjeljak je glavna zvijezda bio Slaven Bilić.
- Izuzetno mi je drago da kao MasterCard nogometni ambasador svojim prisustvom mogu poduprijeti kulturi čitanja i pisanja, a posebice onih izdanja koja govore o nogometu.
Hrvatski izbornik na brodu je knjige potpisivao s pjesnikom Enesom Kiševićem i piscem Hrvojem Šalkovićem. Najčešće je potpisivao “Nogometnu enciklopediju”. Prvi je u red za autogram stao Kišević, čije pjesme Bilić ipak ne čita.
- Najviše čitam stručne knjige, sportske i nogometne, a posebno s područja psihologije sporta  - rekao je Bilić.

WEST HAM BI NAŠEG IZBORNIKA ZA SVOG TRENERA?
Alan Curbishley najveći je kandidat za prvog menadžera koji će dobiti otkaz u novoj sezoni. Ukoliko stvarno dobije otkaz, kandidat za njegova nasljednika na klupi West Hama je Slaven Bilić. Hrvatskog izbornika navijači engleskog kluba izuzetno cijene i, prema pisanju engleskih medija, Bilić će biti najveća želja West Hama ako Curbishley ode s klupe premierligaša.

Komentiraj, znaš da želiš!