Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slavite momci, zaslužili ste! Vrsaljko digao Dalića i bacio ga

None Foto: Twitter 12

Nakon završnog zvižduka Turčina Cakira krenulo je veliko slavlje naših reprezentativaca na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem koji se zaletio u zagrljaj svojim pulenima. Tada ga je uzeo Vrsaljko i bacio na pod...

Možemo se svi uštipnuti, no ne, nije san! Hrvatska je nakon velike borbe i teških 120 minuta pobijedila Englesku 2-1 i plasirala se u veliko finale Svjetskog prvenstva! Cijela Hrvatska kao i sami igrači sigurno nisu svjesni povijesnog uspjeha za ovako malu zemlju.

Nakon završnog zvižduka Turčina Cakira krenulo je veliko slavlje naših reprezentativaca na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem koji se zaletio u zagrljaj svojim pulenima. U tom trenutku ga je junak utakmice Šime Vrsaljko podigao i bacio na pod u velikom slavlju te sjeo na njega.

To pokazuje fantastičan odnos koji je izgrađen između igrača i Zlatka Dalića. To je i ključ svega. Nevjerojatna kemija u momčadi koja je i dovela do velikog uspjeha. Mnogi naši igrači emotivno su dočekali kraj utakmice pustivši suzu zbog sreće..

Vatreni su napravili nešto nejverojatno i razveselili cijelu zemlju. Ne, nije san. Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva!

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Komentari (61)
  • Sutra idem za Moskvu, naći cu naše u hotelu, prikrasti se Lovrenu u sobu i pretrazit mu dzepove svih hlača, ne zanimaju me kes i kartice, zanima me Heri Kejn, valjda se mota po džepovima negdje... Dobro možda i na kes naidem...

    11. 7. 2018,   23:28
  • ekipa koja treću utakmicu zaredom preokreće rezultat je ČUDO jedno!!! treba pogledat u statistike dal je to ijednoj drugoj momčadi uspjelo... pa to je karakter za popiz*it!!! Hrvatska definitivno ima karakter za PRVAKA SVIJETA!

    11. 7. 2018,   23:38
  • Svaka cast nasi. Nitko to nije zahtjevao od vas, vi ste nam to svejedno dali. Imamo srebro naj manje i imamo generaciju koja ce vjecno biti zapisana u Hrvatsku povijest. Spavas li mirno Kalinicu Nikola?

    11. 7. 2018,   23:37