Obavijesti

Sport

Komentari 13

Slikali su i objavili fotografije Salinog tijela: 'Strašno zli ljudi'

Slikali su i objavili fotografije Salinog tijela: 'Strašno zli ljudi'
1

Nakon što je pronađeno tijelo Emiliana Sale, nogometaša koji je stradao u avionskoj nesreći, procurile su fotografije iz mrtvačnice. Krivi su zaposlenici tvrtke zadužene za nadzor, Sherry Bray i Christopher Ashford

VIDEO

Ne mogu vjerovati da postoje tako strašno zli ljudi, rekla je sestra tragično preminulog nogometaša Emiliana Sale, Romina.

Emiliano Sala je stradao u avionskoj nesreći početkom godine, a nestanak aviona u kojem su bili samo on i pilot Dave Ibbotson obavijen je brojnim misterijima. Pokrenuta je službena istraga koja je pokazala da je velika količina ugljičnog monoksida bila kobna za pilota i argentinskog nogometaša. Istraga je trajala sedam mjeseci, na kraju svega su u javnost procurile i fotografije Salinog tijela iz mrtvačnice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:31

Policija je odmah pokrenula istragu protiv dvije osobe, a doznalo se da je riječ o direktorici tvrtke koja je zadužena za nadzor mrtvačnice, Sherry Bray (49) i jednom od njezinih zaposlenika, Christopheru Ashfordu (62). Protiv njih je odmah pokrenuta istraga. Priznali su krivnju, a tijekom suđenja u Swindonu, emotivno saslušanje je dala Romina Sala.

'Fotografije će zauvijek ostati urezane u sjećanju'

- Pokušala sam ukloniti slike s društvenih mreža. Nisam htjela da te jezive fotografije dođu do moje majke - izjavila je Romina Sala pa dodala:

- Tužno je što neke ljude takve stvari zabavljaju. Nikada neću te slike izbrisati iz glave, ni moja majka ni brat... Teško je živjeti s time.

Sherry Bray je imala ključnu ulogu u širenju fotografija Salinog tijela. Poslala ih je putem u poruci putem Facebooka svojoj mlađoj kćerki, a pet dana kasnije one su preplavile društvene mreže. Procurile su i poruke koje je dvoje kolega razmjenjivalo. Tijelo Emiliana Sale nije bilo prvo koje su fotografirali.

- Ovo nije iz aviona koji se srušio u more? - stoji u jednoj od poruka Ashforda svojoj šefici, a potom je dodao:

- Vidio sam jutros u vijestima da je tijelo prebačeno u Dorset, pretpostavljam da ćemo ga moći vidjeti.

Sherry Bray i Christopheru Ashford svoje će kazne doznati u ponedjeljak.

Poginuo u avionu, tri mjeseca nakon tragedije od tuge mu je umro otac

Emiliano Sala poginuo je u padu aviona u Engleski kanal 21. siječnja. Letio je iz Nantesa u Cardiff u kojemu je trebao nastaviti svoju karijeru. Potpisao je ugovor 'težak' 17 milijuna eura, trebala je to za njega biti sezona iz snova, ali u Cardiff nije stigao. 

Ubrzo nakon polijetanja, avion je nestao s radara. Službena potraga je započela dva dana kasnije, a gotovo tri tjedna nakon nesreće istražitelji su locirali olupinu na 63 metra dubine i izvukli jedno tijelo. Mrtvozornik je identificirao tijelo Emiliana Sale, autopsija je napravljena u Engleskoj, a tijelo je zatim prevezeno u njegovu rodnu Argentinu gdje je pokopan. Tijelo pilota Davea Ibbotsona nije pronađeno.

Samo tri mjeseca nakon tragedije preminuo je Horacio, Emilianov otac. Njegovo je srce prestalo kucati, bol za sinom je bila prevelika...
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju