Raiffeisen grupa osigurala je 28.000 porcija sarme koje će biti poslužene uz 2000 štruca kruha na "Snježnoj kraljici". Sarmu su degustirale Ana Jelušić i Nika Fleiss
Sljemenska sarma bit će prava poslastica za sve na Sljemenu
Svježe skuhana topla sarma bit će prava poslastica za ljubitelje skijanja na "Vip Snow Quenn Trophy 2012" na Sljemenu. Raiffeisen grupa osigurala je 28.000 porcija sarme koje će biti poslužene uz 2000 štruca kruha.
Svi koji poznaju put obitelji Kostelić znaju važnost sarme koju je pripremala mama Marica u počecima njihove skijaške karijere. Upravo sarma je, kako je rekao i sam Ivica, jedan od "tajnih recepata" njegove uspješne karijere.
- Ova sarma je doista prava poslastica za sve sladokusce - potvrdile su Ana Jelušić i Nika Fleiss nakon degustacije u društvu predsjednika Uprave Raiffeisen Consultinga Dražena Nikolića.
- Upravo po mom ukusu. Kao da ju je kuhala moja mama - kazala je Nika i pojela tri porcije.
- Prava zimska hrana za nas skijašice okrepljuje i jača. Savršen omjer sastojaka i začina - dodala je Ana.