Obavijesti

Sport

Komentari 27

Slovak iz Celte: Kad Hrvatima uzmete loptu, zgrozit će se...

Slovak iz Celte: Kad Hrvatima uzmete loptu, zgrozit će se...
1

Hrvati imaju najbolje igrače u klubovima na svakoj poziciji, hvali Stanislav Lobotka "vatrene", a Marek Hamšík Dalićevim je izabranicima gurnuo ulogu favorita u okršaju kvalifikacija za Euro

VIDEO

Slovačka nogometna reprezentacija priprema se za okršaj protiv Hrvatske u Trnavi ovaj petak (20.45, Nova TV) u četvrtom kolu kvalifikacija za Euro 2020.

I Slovaci, kao i "vatreni", imaju dvije pobjede i poraz nakon prve tri utakmice. Dobili su Mađare na startu kod kuće (2-0) pa izgubili u Walesu (1-0), a u lipnju su razbili Azerbajdžan Nikole Jurčevića na gostovanju (5-1).

Glavni vezni igrač u Slovačkoj, igrač Celte Vigo Stanislav Lobotka (24), imao je problema pri dolasku na okupljanje jer mu je zapela prtljaga.

- Još je čekam. Ha, valjda će doći do utakmice u petak - nasmijao se Lobotka, koji je pohvalio momčad Hrvatske prokomentiravši njihov nastup na SP-u u Rusiji:

- Njihov uspjeh nije me iznenadio. O njima se nije puno govorilo, ali jako su kvalitetni. Imaju najbolje igrače u klubovima na svakoj poziciji.

Lobotka vjeruje kako Slovaci mogu srušiti "vatrene" budu li rastrčani čitavu utakmicu.

- Nitko se ne voli braniti. Budemo li jaki i uzeli loptu, morat će to činiti. Oni će loviti nas, a ne mi njih. Drugačije je ako morate loviti Modrića. Ako Hrvatima uzmete loptu, bit će zgroženi - kazao je igrač Celte.

Kapetan reprezentacije Marek Hamšík (32) najpoznatiji je slovački nogometaš, koji od veljače igra u kini, u Dalian Yifangu, nakon 12 godina u Napoliju.

- Hrvati su viceprvaci svijeta, imaju velike zvijezde i favoriti su. Ali igramo kod kuće, nadam se da će stadion biti pun i da će nas ljudi nositi do pozitivnog rezultata. Hrvati su jako kvalitetni i sigurno dolaze po tri boda. Pokušat ćemo ih zaustaviti - kaže Hamšík.

Podsjetio je na tri uzastopne domaće pobjede Slovaka protiv Ukrajinaca, Mađara i Jordana.

- Igrali smo dobro u tim utakmicama i vjerujem da ćemo tako nastaviti. Obje momčadi imaju visoke ambicije i sad se lomi situacija u skupini - kaže.

Nakon okršaja s "vatrenima", Slovaci idu u goste Mađarskoj u Budimpeštu u ponedjeljak (20.45). Hrvatska isti dan od 18 sati gostuje kod Azerbajdžana u Bakuu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom