Obavijesti

Sport

Komentari 64

Slovenci u deliriju! Vujović: Ni sam ne znam kako smo osvojili

Slovenci u deliriju! Vujović: Ni sam ne znam kako smo osvojili
1

U prvom dijelu igrala je Hrvatska odličnu obranu, a nas jednostavno nije bilo na terenu. No sve se okrenulo na kraju, rekao je veliki pobjednik današnje utakmice Veselin Vujović

VIDEO

Ovo je ostvarenje moga sna. Kao igrač sam osvojio sve, ali kao treneru mi je nedostajalo ovakvih uspjeha. Iako, ni sam ne znam kako smo ovo dobili, priznao je slovenski izbornik Veselin Vujović, čovjek koji je dostigao i prestigao osam golova zaostatka i čovjek koji je prema većini navijača ne tako davno bio glavni favorit da preuzme hrvatsku klupu.

No, nije, preuzeo ju je Željko Babić, a prst sudbine grubo se poigrao i odlučio da bi baš Vujović mogao 'smijeniti' Babića.

- Vjerojatno su hrvatski igrači bili umorni na kraju, posljednjih deset minuta nisu imali snage. U prvom dijelu igrala je Hrvatska odličnu obranu, a nas jednostavno nije bilo na terenu. No sve se okrenulo. Razumijem i Babića i njegove igrače, pa nisu imali ni 24 sata odmora nakon polufinala - dodao je Vujović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A glavna razlika između Vujovića i Babića vidjela se i na posljednjem time-outu. I dok je Babić svojim igračima govorio da se smire, Vujović je svoje motivirao do krajnjih granica govorom koji će ući u povijest slovenskog rukometa.

- Sad morate izginuti, u 10 zadnjih minuta morate dati sve u životu. Kao da je kraj svijeta!

I dali su sve i prestigli osam razlike u zadnjih 20 minuta utakmice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu