Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slovenski golmanski genij: U Milijunašu je osvojio 3000 eura

None Foto: Screenshot/Planet TV 2

Slovenski golman Miha Tetičkovič (23) prijavio se na Milijunaš kako bi razbio predrasude o nogometašima. Nastup se protegnuo na dvije emisije, odgovorio je točno na 12 pitanja, a onda je odustao

Odgovorio je točno na 12 pitanja i kući se vratio bogatiji za 3000 eura! 

Golman Miha Tetičkovič (23) završio je svoj nastup u slovenskom Milijunašu. Impresivno znanje pokazao je kroz dvije emisije popularnog kviza.

Vratar nogometnega moštva NK Domžale se je v kviz Milijonar prijavil tudi z namenom, da razbije stereotipe o neumnih nogometaših. :)

Objavljuje Planet TVSrijeda, 15. svibnja 2019.

U prvoj emisiji spremio je u džep 800 eura prije nego što ga je zaustavila sirena. Nakon prospavane noći se vratio motiviran, stigao do 13. pitanja, ali kako više nije imao džokera, nije želio ništa riskirati pa je odustao.

Bitku je predao na pitanju za osam tisuća eura. Trebalo je eliminirati tko od skladatelja i liječnika s prezimenom Ipavec nije bio brat preostale trojice. Nakon konačne odluke da odustaje, voditelj Slavko Bobovnik ga je izazvao da pokuša odgovoriti, a Miha je ponovno bio u pravu!

Foto: NK Domžale

Golman Domžala se prijavio na kviz znanja kako bi razbio predrasude o glupim nogometašima.

- Jedan od razloga zbog kojih sam se prijavio vezan je upravo za razbijanje stereotipa o nama nogometašima - rekao je u prvoj emisiji.

Tetičkovič je u Domžale stigao u siječnju 2018. godine kao slobodan igrač, ove sezone je još uvijek bez nastupa. S njim u slovenskom klubu igraju bivši igrači Hajduka Tonći Mujan i Senijad Ibričić, te hrvatski golman Krševan Santini.

RAZBIJA PREDRASUDE Slovenski hit! Golman Domžala se prijavio u Milijunaš i briljirao
Komentari (10)
  • 12 pitanja i 3000 eura? Sta nije kod nas bilo 15 za 1 mil? Kolko ovi pitanja moraju odgovorit da postanu milijunas?

    16. 5. 2019,   09:36
  • Milijunaš u kojem je glavna nagrada 5 000 eura hahahah. Šalu na stranu, svaka čast čovjeku što je točno odgovorio na 12 pitanja, ipak mu pol dana ode na ganjanje lopte.

    16. 5. 2019,   10:45
  • Bravo, nakon dobitka vise ne mora raditi, i potomci su mu osigurani.. hahahah da 3000€, nes ti pameti🤮

    16. 5. 2019,   10:28