Obavijesti

Sport

Komentari 1

Službeno spojeni KK Cedevita i Olimpija: Rimac je prvi trener

Službeno spojeni KK Cedevita i Olimpija: Rimac je prvi trener
11

Nakon završetka košarkaške sezone za Cedevitu i proglašenja selidbe i spajanja s ljubljanskom Olimpijom, stigle su i točne informacije tko će preuzeti koju funkciju u klubu...

VIDEO

U Ljubljani je u ponedjeljak i formalno potvrđeno spajanje košarkaških klubova Cedevite i Olimpije, trener novog kluba je Slaven Rimac, a prvo igračko pojačanje je slovenski reprezentativac Edo Murić.

U konferencijskoj dvorani Arene Stožice u Ljubljani održane su Skupštine oba kluba koje su potvrdile spajanje u Cedevita Olimpiju, a potom se nakratko sastala Skupština novog kluba, te Upravni odbor.

Prvi predsjednik Cedevite Olimpije je Tomaž Berločnik, dosadašnji predsjednik Olimpije i predsjednik Uprave Petrola, a nakon dvije i pol godine predsjedanje će preuzeti Emil Tedeschi, prvi čovjek Cedevite i predsjednik Uprave Atlantic Grupe.

Glavni direktor kluba je Davor Užbinec, sportski direktor je Sani Bečirović, a trener Slaven Rimac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zadovoljan sam i ponosan što su obje Skupštine potvrdile naše spajanje i što je konstitutivna Skupština protekla u prijateljskom, optimističnom i pozitivnom tonu. Sve što smo najavili prije mjesec dana se ostvarilo - naglasio je Emil Tedeschi.

Predsjednik kluba Berločnik je potvrdio kako će trener nove momčadi biti hrvatski stručnjak Slaven Rimac, a kao prvo pojačanje angažiran je slovenski reprezentativac Edo Murić.

Cedevita Olimpija će ove sezone igrati u Eurokupu, a ždrijeb skupina će se održati u petak, 12. srpnja u Barceloni. 

U ždrijebu su 24 kluba koji će biti raspoređeni u četiri skupine po šest klubova. Najbolja četiri u svakoj skupini, nakon 10 odigranih kola, nastavit će natjecanje u TOP 16 (četiri skupine po četiri kluba). Nakon TOP 16 faze, po dva najbolja iz svake skupine idu u četvrtfinale Eurokupa 7Days.

(eg)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...