Obavijesti

Sport

Komentari 13

Smjena! Spalletti će biti trener Milana, Giampaolu slijedi otkaz

Smjena! Spalletti će biti trener Milana, Giampaolu slijedi otkaz
3

Teškom mukom izborena pobjeda kod Genoe nije promijenila ništa. Igra je loša i Giampaolo će dobiti otkaz. Pri kraju su pregovori sa Spallettijem koji razrješava ugovor s Interom vrijedan 10 milijuna eura

VIDEO

Talijani su sigurni: nema novina, portala, radijske ili TV postaje koja bez ikakve dvojbe najavljuje kako će novi trener posrnulog Milana biti - Luciano Spalletti.

Pokretanje videa...

00:36

Milan je u zadnjoj utakmici prije ligaške pauze pobijedio 2-1 kod Genoe, ali do te se pobjede došlo uz tešku, 'rudarsku' muku, a ne bi je ni bilo da Reina u sudačkoj nadoknadi nije obranio penal.

Pa je i Paolo Maldini zaključio ono što je Zvonimiru Bobanu već tjednima jasno: Marco Giampaolo nije saživio sa Milanovom 'planetom', projekt ne može dalje sa ovim trenerom i Giampaolo odlazi nakon samo 3.5 mjeseca tj. sedam utakmica, četiri poraza i samo dvije pobjede na crveno-crnoj klupi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedini koji Milanu može pokvariti dogovor sa Spallettijem je - Inter. Nerazzurri imaju još godinu dana ugovora sa svojim bivšim trenerom koji se nije žurio tražiti novi posao jer ima mogućnost dvije godine ne raditi apsolutno ništa, a zaraditi 10 milijuna eura!

No Spalletti je nakon tri runde pregovora ipak rekao 'da' Milanu pa sada čelnici Zhang i Elliott dogovaraju uvjete pod kojima Rossoneri mogu dobiti Spallettija.

Serie A - Inter Milan v Empoli

Spalletti je zadnje dvije sezone sa Interom ušao u Ligu prvaka, ali pravilno je procijenjeno da nije dovoljno dobar stručnjak koji može jamčiti iskorak napada na scudetto i Ligu prvaka u naredne dvije-tri sezone pa je na klupu Intera doveden jedan od najbolji trenera svijeta, Antonio Conte.

Kada je Conte tijekom ljetnih priprema rekao da je igračima poručio "Glave dolje i rintajte", Giampaolo je ničim izazvan izjavio "Ja sam mojima rekao: glave gore i igrajte nogomet". Nakon manje od četiri mjeseca Conte je drugi u Serie A i ima najveću moguću podršku kluba te respekt suparnika, a Giampaolo je - već 'bivši' i to kao 13-plasirani sa samo šest Milanovih golova u sedam utakmica (i devet primljenih).

Serie A - AC Milan v Inter Milan

Kako bi se priča odvijala da su mu Boban i Maldini odlučili dati cijelu sezonu kredita, nikad nećemo znati. Ali Spalletti je sigurno dobar izbor za osrednju momčad i klub koji se, u traženju povratka među najuspješnije, za početak želi barem nekako dokopati Europe.

Spalletti će, nakon Empolija, Sampdorije, Udinesea, Rome, Zenita i Intera, u životopis upisati i "trener Milana". Za sigurno ne manje od 3-4 milijuna eura godišnje plaće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...