Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sneijder: Nizozemska cilja na naslov svjetskih prvaka

None Foto: AFP

Nadam se da ću ponijeti epitet ključnog igrača u reprezentaciji. Unutar naše selekcije, svi imamo istu želju i cilj, osvojiti SP, izjavio je Sneijder

Interov playmaker Wesley Sneijder najavljuje da će njegova reprezentacija Nizozemske na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici nastupiti s velikim ambicijama. U najavama Svjetskog prvenstva, gotovo da ne postoji protagonist koji o skupini svoje selekcije, koja god bila, neće govoriti kao o ''vrlo teškoj i zahtjevnoj''. Izuzetak nije niti Sneijder, čija će Nizozemska proboj u nokaut-fazu tražiti u skupini s Kamerunom, Danskom i Japanom.
- Radi se o istinski teškoj skupini. Sve momčadi u skupini igraju potpuno različit stil nogometa, ali naša je prednost što ih sve jako dobro poznajemo - kaže Sneijder.
- Vjerujem da ćemo proći skupinu, a onda ćemo dalje razmišljati samo od jedne utakmice do druge. Nadam se da će nas malo pomaziti i sreća, to je također faktor na koji se morate osloniti na velikim natjecanjima. Osobno se nadam da ću ponijeti epitet ključnog igrača u svojoj reprezentaciji. Unutar naše selekcije, svi imamo istu želju i zajednički cilj - osvojiti Svjetsko prvenstvo!
Na kraju je ponudio i vlastite favorite. Dakako, osim Nizozemske.
- Na mojoj listi su europski prvak Španjolska, Brazil, Njemačka, branitelj naslova Italija, Argentina i Engleska - zaključio je Sneijder.

Komentari (5)
  • ma kakvi,svabe ce ih pregaziti

    31. 3. 2010,   20:38
  • ahh to smo več čuli od njia a nikad ništa nenaprave

    31. 3. 2010,   20:38
  • veza i napad su im strasni obrana nesto slabija al imaju vrlo dobru momcad

    31. 3. 2010,   20:38