Obavijesti

Sport

Komentari 4

Snoop oštro po DC-ju: Pričaš sra*ja, a Jones će te razbiti...

Snoop oštro po DC-ju: Pričaš sra*ja, a Jones će te razbiti...
1

Skinny Bones Jones je najveći je*ač koji je ikad kročio u oktogon. On je moj kompić. Pustit će ga da se vrati i legalizirat će travu u UFC-u - rekao je američki reper Snoop Dogg

VIDEO

Prvak poluteške kategorije Daniel Cormier nije miljenik obožavatelja, a čak se i predsjednik UFC-a Dana White ne može načuditi takvoj situaciji. Više puta je izjavio da je DC sasvim OK lik.

- To je jedna od najčudnijih stvari... To što ga navijači ne vole. On je sjajan lik, pristojan i fino se izražava, a njegove borbe su uzbudljive. Cormier je uzbudljiv borac. Navijači vole zločestog dečka Jona Jonesa. Zadnji put kad smo imali press konferenciju s tom dvojicom navijači su zviždali Cormieru, a skandirali Jonesu. Ja to jednostavno ne razumijem, ali tako je kako je - rekao je Dana White.

I Snoop Dogg je jedan od onih koji su poklonici lika i djela Jona Jonesa više nego Daniela Cormiera. Nakon UFC-a 210 podržao je Bonesa, a Cormieru poručio:

- Pričaš puno sranja. Skinny Bones Jones će te je*eno razbiti. Kad se Jones vrati, ja ću ga ispratiti (do oktogona). Vjerujte mi - poručio je američki reper, koji se zadnjih godinu-dvije druži sa suspendiranim Jonesom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Skinny Bones Jones je najveći je*ač koji je ikad kročio u oktogon. On je moj kompić. Pustit će ga da se vrati i legalizirat će travu u UFC-u - dodao je Snoop.

Cormier je bio razočaran Snoopovim riječima.

- Koja je to pušiona... Ja sam njegov obožavatelj i ne znam kakvih Snoop ima problema sa mnom. Ima nekakav odnos s Jonesom i prije nego je gledao moju borbu. Može navijati za koga god hoće, ali bit će razočaran nakon što pobijedom Bonesa. Žao mi je ujače Snoop, ali htjet ćeš biti moj prijatelj nakon što ti natamburam frenda - nije dugo trebalo da Cormier odgovori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub