Obavijesti

Sport

Komentari 0

Soelden: U subotu počinje nova skijaška sezona

Soelden: U subotu počinje nova skijaška sezona
1

Ovaj vikend počinje nova sezona Svjetskog skijaškoga kupa. Veleslalomašice će na snijeg u subotu, a veleslalomaši dan kasnije

VIDEO

Nakon prošle sezone, praćene golemim problemima s nedostatkom snijega, austrijski Sölden ovaj vikend otvara vrata novoj sezoni "bijelog cirkusa”.
Najbolje veleslalomašice na snijeg će u subotu, veleslalomaši dan poslije. Velike kristalne globuse brane mladi Norvežanin Aksel Lund Svindal te Austrijanka Nicole Hosp. Od naših skijaša u Söldenu ne treba puno očekivati.
- S obzirom na visoki startni broj, očekivanja nisu velika. Odličan bi bio ulazak u drugu vožnju, ali iskreno, bit će jako teško - rekao je Ivica Kostelić. Jednake ambicije ima i Ana Jelušić.
- Veleslalom stalno radim, ali slalom je i dalje moja prva disciplina. Bila bih presretna ulaskom u drugu vožnju - rekla je Ana Jelušić i dodala:
- Prošla sezona je bila odlična, no ne bih rekla da je baš iz snova. Da je bila takva, onda danas više ne bih skijala. Ne dopuštam da mi nitko stvara pritisak. Otvorila sam put prema novoj sezoni u kojoj želim među prve tri - zaključila je lijepa Ana, koja je hrvatskim navijačima barem djelomično popunila prazninu nakon odlaska Janice Kostelić.






KOSTELIĆ: MOJA DISCIPLINA BIT ĆE SUPER-KOMBINACIJA
Prošlu sezonu Ivica je u superkombinaciji završio treći. Sjajan rezultat mogao je biti i bolji da je vozio u Beaver Creeku.
- Ove sezone vozit ću sve superkombinacije, što će biti moja udarna disciplina - rekao je Ivica. Na pripremama u Zermattu i Hintertuxu uglavnom je trenirao brze dicipline, pa još nije našao optimalan materijal za slalom, koji mu je prošle sezone zadavao puno “glavobolja”.
- Testiram opremu, a slalomske skije testirat ću do utrke u Leviju, odnosno 10. studenoga - kaže Ivica. U slalomu se prošle sezone jednom popeo na postolje, u Alta Badiji završio je treći.
- Cilj mi je u slalomu ući među prvih petnaest. Pobjeda? Nije primaran cilj - kaže Ivica.
Nakon propuštene prošle sezone, Nika Fleiss se veselila utrci u Söldenu. No bolovi u leđima na pripremama u Pitztalu odvukli su je
u Daruvarske toplice i ledenjak Rettenbach će preskočiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka