Obavijesti

Sport

Komentari 266

Šok na Bernabeuu! Villarreal prvi put pobijedio kod Reala!

Šok na Bernabeuu! Villarreal prvi put pobijedio kod Reala!
1

Cristianu Ronaldu ovo je bila peta uzastopna utakmica u kojoj je ostao bez gola i jedna od rijetkih u kojima nije tresao mrežu današnjeg protivnika kojem je u 13 utakmica zabio 12 golova

VIDEO

Real Madrid ponovno je razočarao svoje navijače porazom na Santiago Bernabeu protiv Villarreala koji je slavio s minimalnih 1-0 golom Fornalsa u 88. minuti.

Villarreal se činio kao idealan protivnik za povratak Zidaneove momčadi na pobjedničke staze nakon što su prošlog vikenda remizirali sa Celtom (2:2) te par dana kasnije u kupu protiv Numacije odigrali istovjetnih 2.2. Naime, žuta podmornica nikad u povijesti, do sada, nije slavila na Realovom stadionu. U 17 prethodnih utakmica samo su dva puta ostali neporaženi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I u ovom susretu kraljevskom klubu je presudio niz promašaja stopostotnih prilika, ali i fantastični Asenjo koji je na golu gostiju branio 'nemoguće'.

Već u 14. minuti pogodak Garetha Balea poništen je zbog zaleđa, a u idućih 15 minuta prečku su pogodili Marcelo i dva puta Ronaldo, koji je i iz slobodnog udarca bio vrlo blizu golu, no njegov udarac pod prečku vršcima prstiju brani bivši vratar gradskog rivala Atletica.

Igra Reala u nastavku nije bila niti blizu eksplozivna kao u prvom poluvremenu kada je prema gostujućem golu upućeno čak 18 udaraca, prvu priliku imao je Luka Modrić koji je pucao pored gola s ruba kaznenog prostora u 64. minuti, a nešto bolji bio je njegov pokušaj u 81. kada je iskosa pucao malo pored gola.

Villarreal je iskoristio jedinu pravu priliku u 88. minuti kada je Fornals iskoristio dodavanje s lijevog boka i jednu odbijenu loptu poslao u gol pored već svladanog Navasa. Domaći igrači žalili su se jer je ostalo upitno je li Unal bio u zaleđu prije nego što je lopta došla do strijelca.

Cristianu Ronaldu ovo je bila peta uzastopna utakmica u kojoj je ostao bez gola i jedna od rijetkih u kojima nije tresao mrežu današnjeg protivnika kojem je u 13 utakmica zabio 12 golova. 

Zidane je odlučio Kovačića ostaviti na klupi, a njegova momčad novim je kiksom pružila priliku Barceloni da pobjegne na 19 bodova prednosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 266
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram