Obavijesti

Sport

Komentari 34

Šok u Kustošiji: Trener doživio moždani udar nakon utakmice

Šok u Kustošiji: Trener doživio moždani udar nakon utakmice
1

U jednom trenutku požalio se da ga je počelo 'kočiti' u jednoj strani tijela i odmah su ga prevezli u bolnicu. Na intenzivnoj njezi je, njegova supruga kaže da je stabilno, kažu iz NK Kustošije

VIDEO

Treneru Kustošije Denisu Bezeru (43), pozlilo je neposredno nakon utakmice 2. HNL s Varaždinom, a sumnja se na moždani udar. Loše vijesti stigle su dok su još igrači bili u svlačionicama, a Bezer je hitno prevezen u bolnicu u Vinogradskoj.

- U jednom trenutku se požalio da ga je počela 'kočiti' jedna strana tijela, rekao je da se ne osjeća dobro i odmah su ga odvezli u bolnicu. Nalazi se na odjelu intenzivne njege, do njega može doći samo njegova obitelj, a posljednje informacije od subote prijepodne govore da mu je stanje stabilno. Pri sebi je, komunicira, i nadamo se da će se dobro završiti - rekao nam je tajnik NK Kustošije Željko Kurevija.

Pred Bezerom je razdoblje oporavka, o nogometu zasad nema smisla razmišljati, njegova obitelj, prijatelji i suradnici iz kluba su složni u tome da je najvažnije da trener što prije ozdravi. Za Sportske novosti predsjednik kluba Vladimir Babić izjavio je:

- Svima nam je jako teško palo ovo što se dogodilo s našim dragim trenerom Denisom Bezerom, koji je briljantno vodio našu momčad u velikoj pobjedi nad favoriziranim Varaždinom. Svi smo u klubu jako zabrinuti za njegovo zdravlje i svi smo u ovim teškim trenucima uz njega i njegovu obitelj, svi mu želimo brzi oporavak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bezeru je ovo drugi mandat na klupi Kustošije, kamo je stigao u travnju ove godine. Prije toga, na klupi Lučkog proveo je četiri mjeseca, kamo je došao upravo iz Kustošije. 

Prvi put otišao je jer se osjećao 'istrošeno' na kraju polusezone:

- Iskreno, smatrao sam da sam istrošen na kraju polusezone. Stoga sam se odlučio zahvaliti predsjedniku Babiću na pruženom povjerenju i uzeti pauzu od nogometa. Smatram da sam u tih pola godine dao sve od sebe, kao i igrači i Uprava, no bolje od jedanaestog mjesta nije išlo - govorio je 43-godišnjak po dolasku u Lučko.

Kustošija je u utakmici nakon koje su stigle loše vijesti pobijedila vodeći Varaždin 2-1 nakon preokreta. Na ljestvici Kustošija se nalazi na šestom mjestu, no u sljedećem razdoblju morat će se igrači priviknuti na novog čovjeka na klupi.

- Kako sad stvari stoje, vjerojatno ćemo morati pronaći neko drugo rješenje, barem privremeno. No o tome ćemo razmišljati tek kad se uvjerimo da je trener Bezer dobro - kazao je tajnik Željko Kurevija.

Kako će teći oporavak, kao i hoće li Bezer jednom ponovno sjesti na klupu, pokazat će vrijeme. U ovom trenutku važno je samo da posljedice budu što manje, da se oporavak odradi što temeljitije... Zdravlje je, naravno, jedino bitno.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste lik iz Krim Tima 2?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram