Obavijesti

Sport

Komentari 47

Šok za Francuze! Karabatić će propustiti SP zbog operacije...

Šok za Francuze! Karabatić će propustiti SP zbog operacije...
1

Jedan od najboljih rukometaša u povijesti Nikola Karabatić propustit će svoje prvo veliko natjecanje otkako je stupio na rukometnu scenu. Nikola je danas bio na operaciji lijevog stopala i neće ga biti do šest mjeseci

VIDEO

Upravo sam bio na operaciji lijevog stopala. Sve je prošlo u najboljem redu, a bez rukometa ću biti između četiri i šest mjeseci, objavio je Nikola Karabatić (34) šokantnu vijest za sve rukometne obožavatelje, a posebno one kojima je francuska reprezentacija pri srcu.

Ono što je najgore za Karabatića i njegovu reprezentaciju jest činjenica da propušta Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj, no i bez njega svjetski prvak ima moćnu reprezentaciju.

"Žao mi je što neću biti uz svoje suigrače, ali drago mi je što postoji rješenje za moje bolove. Hvala vam na porukama", objavio je Karabatić na društvenim mrežama uz fotografije stopala prije i poslije operacije.

- Bol je postala prejaka. Bilo mi je nemoguće igrati i trenirati - rekao je Karabatić kojega je još od prosinca 2016. mučio čukalj.

- Prošle sezone nekako sam stisnuo zube, nije me strašno mučilo, bol je bila donekle podnošljiva, sve je bilo donekle u redu do Final Foura u Kölnu, no onda je ponovno počela strašna bol. Trpio sam, mučio se, ali nadali smo se da će sve proći nakon odmora. No, ništa nije pomoglo i s novom sezonom bol je samo jačala iako sam imao pomoć liječnika cijelo vrijeme. Znao sam da moram na operaciju, nije bilo druge.

Nikola je s "pijetlovima" osvojio dva olimpijska zlata, četiri titule prvaka svijeta te tri naslova prvaka Europe. No na idućem natjecanju neće im moći pomoći.

- Bit će to prvo veliko natjecanje na kojemu neću biti s reprezentacijom. Bilo mi je teško odustati od toga i znam da ne bih mogao igrati da sam ostao na terenu, da bih momčadi bio samo uteg. Da sam nastavio, samo bih pogoršao ozljedu i možda morao završiti karijeru. Za ovakvu vrstu ozljede nema nekih detaljnih prognoza kod vrhunskih sportaša i mogu samo imati puno povjerenje u liječnike. Prioritet mi je vratiti se sportu bez silnih bolova, nema druge no biti strpljiv - rekao je Karabatić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani