Obavijesti

Sport

Komentari 30

Šok za Spurse! Tony Parker iznesen s terena: 'Nije dobro'

Šok za Spurse! Tony Parker iznesen s terena: 'Nije dobro'
1

Teško je bilo gledati kako ga iznose s parketa, a nekako se svi bojimo da ga nećemo vidjeti tako brzo na terenu, komentirao je Ginobili ozljedu koljena Tonyja Parkera koja bi ga mogla značiti kraj sezone za Francuza

VIDEO

San Antonio Spursi platili su strašnu cijenu pobjede protiv Houstona (121-96) - ozlijedio im se Tony Parker! Jedan od najboljih razigravača u NBA ligi posljednjih desetak godina nakon akcije pod košem Houstona u posljednjoj četvrtini utakmice krivo je doskočio i ostao ležati na parketu držeći se za lijevo koljeno te je odmah bilo jasno da se radi o težoj ozljedi.

- Ne znamo još koliko je ozbiljno, no nije dobro - kratko je rekao i inače ne pretjerano razgovorljivi Gregg Popovich.

Stradalo je lijevo koljeno i prema prvim prognozama mogao bi to biti kraj sezone za sjajnog francuskog playa, a neki strahuju čak i od kraja karijere s obzirom da Parker ima već 34 godine.

- Znam koliko mu je sada teško jer ovo doista izgleda prilično ozbiljno. Ne znam koliko će pauzirati, no znam da će zaigrati makar i s jednom nogom čim dobije zeleno svjetlo liječnika - rekao je Danny Green.

O povratku na parket u seriji protiv Rocketsa nitko kao da ni ne razmišlja iako liječnici još nisu dali ni okvirnu prognozu.

- Teško je bilo gledati kako ga iznose s parketa, a nekako se svi bojimo da ga nećemo vidjeti tako brzo na terenu. Uh, ovo je strašan udarac za nas. Ne znam, vidjet ćemo, čekamo što će liječnici reći. No, nije dobro, vidjeli smo u kakvim je bolovima bio. Sad se moramo reorganizirati, promijeniti startnu petorku, rotaciju... ma sve. Pokušat ćemo se posložiti, no užasno je teško izgubiti igrača poput Tonyja - rekao je još jedan veteran Spursa Manu Ginobili.

Popovich zbog ozljede svog prvog playa neće ni oka sklopiti još danima, a scene iz svlačionice jasno otkrivaju koliko je ozljeda lijevog koljena ozbiljna.

- Bio sam s njim u svlačionici i imao je jake bolove. Nije mogao stati na nogu, mučio se - dodao je Ginobili.

Vratimo se na utakmicu, San Antonio je do pobjede i izjednačenja na 1-1 predvodio Kawhi Leonard s 34 koša, osam asistencija i sedam skokova. Do trenutka ozljede Parker je zabio 18. Kod Houstona najbolji je bio Ryan Anderson koji je utakmicu završio sa 18 koševa, a James Harden je bio ograničen na 13 sa šutom 3/17.

U drugoj polufinalnoj utakmici, ali na Istoku, LeBron James je za pobjedu Clevelanda protiv Toronta (125-103) zabio 39 koševa, preskočivši tako Kareem Abdul-Jabbara na listi najboljih strijelaca u postsezoni.

Jamesu je prije utakmice protiv Raptorsa bilo potrebno 25 koševa da prijeđe Jabbara (5.762 koševa) na drugom mjestu liste najboljih strijelaca u postsezoni NBA i tu je brojku prešao tricom u trećoj četvrtini. Ispred Jamesa je sada samo Michael Jordan koji je 5.987 koševa zabio u 179 utakmica izvan regularnog dijela sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe