Obavijesti

Sport

Komentari 4

Šok za velikog Van Persieja! U mirovinu zbog teške ozljede?

Šok za velikog Van Persieja! U mirovinu zbog teške ozljede?
1

Bivši igrač Feyenoorda, Arsenala i Manchester Uniteda ozlijedio se na treningu nizozemske nogometne reprezentacije dan nakon poraza na gostovanju u Francuskoj

VIDEO

Nogometaš Fenerbahčea Robin van Persie (34) potrgao je križne ligamente koljena i zbog teške ozljede pauzirat će i do godinu dana, javljaju relevantni svjetski mediji predvođeni TV kućom BeinSports.

Veliki Nizozemac tako je doveo karijeru pod znak pitanja pošto više nije mlad i ozljede sve teže zacjeljuju.

Bivši igrač Feyenoorda, Arsenala i Manchester Uniteda ozlijedio se na treningu nizozemske nogometne reprezentacije dan nakon poraza na gostovanju u Francuskoj. U reprezentaciju se vratio prvi put poslije dvije godine kako bi pomogao posrnulom velikanu europskog nogometa.

A sve je ispala jedna velika drama za ponajboljeg nizozemskog, ali i svjetskog napadača zadnjih godina. Sada bi to moglo značiti da je odigrao posljednju utakmicu u karijeri za nacionalnu vrstu. Za Nizozemsku je postigao 50 golova u 101 nastupu, a debitirao je 2005. godine protiv Rumunjske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U slučaju Zlatana Ibrahimovića vidimo da je povratak nakon teške ozljede u poodmaklim godinama moguć, a nadamo se da će se veliki Nizozemac vratiti na travnjak što prije i da još neće završiti karijeru.

Po našem izboru prisjetit ćemo se jednog od njegovih najboljih golova za reprezentaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...