Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Šokiran sam! Najprije mi je bio zahvalan, a onda me izvrijeđao'

'Šokiran sam! Najprije mi je bio zahvalan, a onda me izvrijeđao'
2

U rujnu mi kaže da je ponosan na mene. Onda se vrati i kaže mi da sam nelojalan, da na mene više ne računa?! Bio sam u stanju šoka. Ne znam zašto me javno i bezrazložno uvrijedio, kaže Robert Moreno

VIDEO

Donedavni španjolski izbornik Robert Moreno (42) na press-konferenciji je objasnio svoju stranu priče o sukobu sa dojučerašnjim prijateljem i kolegom Luisom Enriqueom (48) kojeg je zamijenio na klupi La Roje dok je Enrique bio uz umiruću kćerkicu Xanu (9).

Pokretanje videa...

Luis Enrique 00:12

Moreno je sazvao konferenciju za medije i govorio vrlo kratko, a ne skrivajući gorčinu i razočaranje time što ga je Enrique, po povratku na poziciju izbornika, maknuo iz stožera i nazvao 'nelojalnim čovjekom kojem se ne može vjerovati'.

- Prvi put kad smo se našli nakon njegovog odlaska iz reprezentacije rekao mi je 'Robert, napravio sam ono što sam morao napraviti, a na tebe sam ponosan i zahvalan sam ti što si se prihvatio posla' - govorio je Moreno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon nekog vremena rekao sam mu 'Ajmo se opet naći ako možeš, da te zagrlim i pružim podršku'. To su bile riječi iz srca baš kao one kad sam mu rekao da sam spreman istog se trena maknuti sa pozicije izbornika u kojem se on odluči vratiti. I onda... Čovjek se vrati pa mi kaže 'To bi bilo lijepo, ali: ja na tebe više ne računam'! - objašnjavao je ogorčeni Moreno.

Španjolski izbornik: Jako volim Danija Olma, neću ga otpisati
Španjolski izbornik: Jako volim Danija Olma, neću ga otpisati

- Bio sam šokiran! Doslovno u stanju šoka. Takav sam stao pred suradnike i prenio im što mi je Luis Enrique rekao te da ne znam što sam mu to učinio da ne želi računati na mene. Samo sam prihvatio posao koji je on ostavio jer ga je snašla užasna obiteljska tragedija. Stigmatizirao me kao nelojalnog, a to je: laž! - rekao je Moreno pa na kraju istaknuo:

- Ne znam hoću li ikada saznati zašto me tako javno uvrijedio. Nitko u reprezentaciji nije bio sretniji od mene kad sam čuo da se Luis vraća, a on priča kako sam htio sam voditi Španjolsku na Euru. Ni to nije istina. Naravno, nastavit ću moju trenersku karijeru kao glavni trener jer zaista želim biti vođa, a nogomet je moja strast - poručio je razočarani Robert Moreno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića