Obavijesti

Sport

Komentari 19

Ivanković u intervjuu saznao za otkaz, gađali ga kovanicama

Ivanković u intervjuu saznao za otkaz, gađali ga kovanicama
1

Branko Ivanković gostovao je u TV emisiji posvećenoj nogometu kad ga je novinar upitao da prokomentira odluku o otkazu. Malo je reći da je Ivanković bio zbunjen i iznenađen

VIDEO

Hrvatski trener Branko Ivanković dobio je otkaz u Al-Ahliju nakon niza loših rezultata, a da više neće biti na čelu saudijskog kluba saznao je na krajnje bizaran način.

Pokretanje videa...

00:31

Al-Ahli je jučer pred svojim navijačima izgubio od Al-Wehde 2-1, kluba koji vodi bivši trener Dinama Mario Cvitanović. To je bila kap koja je prelila čašu i uprava Al-Ahlija odlučila je smijeniti hrvatskog stručnjaka. No, bilo bi u redu da mu je netko rekao da je došao kraj njegovu angažmanu. Zajedno, za stolom, u četiri oka.

Međutim, bivši trener Rijeke i Dinama posljednji je saznao za otkaz i to na nevjerojatan način. Gostovao je u TV emisiji posvećenoj nogometu kad ga je novinar upitao da prokomentira odluku o otkazu. Malo je reći da je Ivanković bio zbunjen i iznenađen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne razumijem o čemu pričate. Ne znam ništa o svojoj smjeni. Ovo mi je prvi glas o tome - rekao je sad već bivši trener Al-Ahlija.

Saudijski klub bio mu je 10. u karijeri, a tamo je stigao nakon angažmana u iranskom Persepolisu. Ivanković je vodio i reprezentaciju Irana.

Gađali ga kovanicama s tribine

Ivanković je bio na udaru kritika još od kolovoza kada je ispao iz doigravanja azijske Lige prvaka, ali bijesni navijači na utakmici s Al-Wehdom prevršili su svaku mjeru.

Hrvatskog stručnjaka gađali su raznim predmetima i kovanicama, a da je koji od njih bio precizniji mogao ga je ozbiljno ozlijediti.

Srećom, to se nije dogodilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića