Obavijesti

Sport

Komentari 12

Soldić: Bojim se da od Zagreba zasad ništa, idem u Dubrovnik

Soldić: Bojim se da od Zagreba zasad ništa, idem u Dubrovnik
1

'Idem malo odmoriti u Hrvatsku i kući u Bosnu. Na more ću u Dubrovnik. Tamo ću i malo trenirati s dečkima. Nisam razgovarao s čelnicma KSW-a, ali mislim da ništa od obrane naslova u Zagrebu', rekao nam je Soldić

VIDEO

Roberto Soldić (24) još slaže dojmove nakon fantastične predstave protiv Poljaka Krystiana Kaszubowskog (24) kojega je u subotu pobijedio brutalnim nokautom. Hrvatski je MMA borac time obranio pojas u KSW-ovoj velter kategoriji. 

Obojica su ušli oprezno, a onda je opalio krošeom Kaszubowskogovaj je ostao ležati na tlu, a sudac je prekinuo meč. Pažljivo je Robocop ciljao, a onda i naciljao. Dokrajčio je Poljaka koji nije imao šanse. 'Kris' je ušao nabrijano u meč, prijetio je Soldiću da će ga nokautirati, a onda ga je sustigla kazna. Kazna nakon minutu i pol borbe.

Pokretanje videa...

Soldić u treningu 00:11

Video strašnog nokauta pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Javio nam se presretni Roberto nakon borbe:

- Bio sam spreman, znao sam da je opasan i da voli ići naprijed. Krystian ima veliko srce, ali presudilo je moje iskustvo. Jednostavno sam bio pametniji u borbi - rekao nam je Soldić.

'Zagreb nije u planu, nažalost'

Soldić nam je u nedavnom razgovoru kazao kako bi sljedeću borbu pojasa volio imati u Zagrebu. Ipak, čini se da od toga zasad ništa.

- Nisam se još vidio s Martinom Lewandowskim (čelnik KSW-a nap.a.), ali mislim da za ovu godinu to neće biti plan nažalost - rekao nam je borac iz Viteza.

Roberto će sada nekoliko tjedana odmoriti. Za borbu s Kaszubowskim spremao se šest mjeseci, trenirao u Njemačkoj i Kanadi, a u subotu je obrao plodove svog napornog rada.

- Idem malo odmoriti u Hrvatsku i kući u Bosnu. Doći ću u Zagreb, a na more ću u Dubrovnik. U Dubrovniku ću i malo trenirati s dečkima - rekao je KSW-ov prvak.

Kakav je plan za sljedeću borbu? Kad je možemo očekivati i imaš li posebnih želja?

- Bitno je samo da nakon ovog meča nemam nikakve ozljede. Nemam još plan za dalje, prvo ću se odmoriti pa ćemo vidjeti - završio je Soldić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka