Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sonnen: Jones je izgubio osam milijuna dolara pobjedom Stipe

Sonnen:  Jones je izgubio osam milijuna dolara pobjedom Stipe
1

Stipe Miočić (37) uživa nakon velike pobjede protiv Daniela Cormiera (40) i osvajanja naslova prvaka teške kategorije. Dobio je i najveće premije u karijeri, a izgleda da je veliku svotu novca 'izbio' Jonu Jonesu

VIDEO

Ova borba je nevjerojatno promijenila budućnost. Ova borba koštala je Jona Jonesa osam milijuna dolara, svedimo to na to. Toliko je ta borba promijenila budućnost, prokomentirao je pobjedu Stipe Miočića protiv Daniela Cormiera 'vječiti gubitnik' u borbama za titulu, Chael Sonnen.

Da je Cormier pobijedio Miočića, dvije su osobe koje bi Dani Whiteu donijele velik novac od prodaje PPV-ova. Brock Lesnar ili naravno, Jon 'Bones' Jones. Bio bi to završetak trilogije 'DC'-'Bones' i još jedan veliki 'supermeč' i financijska injekcija za UFC. Spremili bi puno novaca u džep i akteri borbe, ali prema mišljenju Chaela Sonnena, do toga neće doći.

- Borba Jona Jonesa i Daniela Cormiera više neće biti niti predmet diskusije, neće se dogoditi niti će doći u spomen. Daniel će se vratiti, ali mislim kako je jedini način za to treća borba protiv Stipe.

Na svom je YouTube kanalu Sonnen objasnio kako fanovi nakon okršaja Miočića i Cormiera više žele taj revanš nego završetak trilogije iz poluteške kategorije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Možete li sad pitati fanove bi li radije gledali treću borbu Daniela i Jona ili Daniela i Stipe? Mislim da biste odabrali Danielu i Stipu. Da se Jones bori treći put protiv Cormiera, on bi morao mijenjati kategoriju i prijeći u tešku. To se neće dogoditi. Osim toga, Daniel sad zapravo ima sad pravu trilogiju. Ovo s Jonesom ne bi bila prava trilogija - rekao je Chael i završio:

- Bila bi treća borba, ali trilogija je nešto gdje je svaki borac pobijedio po jednu borbu. I ovo je sad prava prilika za trilogiju i mislim da će se dogoditi. Stipe je čovjek od svoje riječi. Govorio je Danielu kako mu je dao borbu i da Daniel isto to duguje njemu. Mislim da će i njemu najbolja opcija biti odraditi treću borbu.

tako bi mogli gledati završetak trilogije, ali ne onaj između Jonesa i Cormiera, već Cormiera i Miočića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram