Obavijesti

Sport

Komentari 11

Sorry, Messi, kasniš minutu: Krami za gol treba 79 minuta

Sorry, Messi, kasniš minutu: Krami za gol treba 79 minuta
1

Andrej Kramarić odigrao je samo četiri utakmice ove sezone, a u svakoj je zabio. Za gol mu treba u prosjeku 79 minuta. Bolji je i od Lionela Messija kojem treba 80 minuta. Prestigao je Krama i Mandžu...

VIDEO

Kucao je Andrej Kramarić (28) proteklih mjeseci na vrata mnogih doktora, više je vremena proveo u ordinacijama nego na travnjaku, ali ništa ga nije zaustavilo!

Problemi s kvadricepsom i koljenom sad su iza njega, a protivničke obrane diljem Njemačke u nevjerici...

Na kontu ima četiri gola u četiri bundesligaške utakmice u svom Hoffenheimu, zabio je u svakoj koju je zaigrao. Što bi tek bilo da ga trener Alfred Schreuder ne dozira?! Mudar je Nizozemac, svjestan je da ne smije žuriti s Kraminim potpunim povratkom jer mu je hrvatski napadač najjači adut.

GER, 1. FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs. Fortuna Duesseldorf

Andrej je za Hoffenheim ove sezone odigrao samo 314 minuta, a statistika kaže da zabija svakih 79 minute! Za usporedbu, čudesni Argentinac Lionel Messi (32) zabio je devet golova u devet nastupa u La Ligi za Barcelonu, prosječno zabija svakih 80 minuta.

Super je to, ali minutu je sporiji od našega golgetera. Krami u leđa gledaju još neke velike face. Cristiano Ronaldo (34) zabio je za Juve šest golova u 11 nastupa, a put do mreže pronalazi svakih 159 minuta. Za Kramine standarde - tanko. PSG-ov zlatni klinac Kylian Mbappé (20) za svoj je klub u osam ligaških nastupa zabio pet golova. Prosječno zabija svake 94 minute.

Krama je ove sezone zabijao, redom, Schalkeu, Herthi, Mainzu i Düsseldorfu, a golom protiv potonjih ušao je u povijest. Zabio je svoj 54. gol u Bundesligi i prestigao Marija Mandžukića, koji je zabijao u dresu Wolfsburga i Bayerna.

GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs 1.FC Mainz 05

Bolji je Kramarić i od Petrića, koji je zabio 51, te Klasnića, koji je dao 50 golova. Iz današnje perspektive smiješno izgleda 11 milijuna eura koje je Hoffenheim izdvojio za odštetu Leicesteru za hrvatskog napadača.

Samo je jedan Hrvat zabio više. Ivica Olić utrpao je 72 gola u 238 ligaških nastupa. Kramarić je odigrao tek 117 utakmica u Bundesligi i prilično je izvjesno da će, ako ostane u ligi, prestići Olu.

Ipak, u Hoffenheimu nije idealno raspoloženje. Navijači su zvižducima ispratili svoje ljubimce nakon “mršavih” 2-2 s Fortunom.

- Zvižduci? Razumijem navijače, trebali su nam zviždati i dvostruko više - rekao je Krama nakon susreta, a prenosi Bild.

Nije hrvatski reprezentativac zadovoljan prezentacijama svoga kluba.

- Taktika? Nisam ja trener, ali treba to taktički puno bolje izgledati - smatra Krama, pred kojim još stoji jedan lijepi rekord.

Postao je nedavno najbolji ligaški strijelac u povijesti Hoffenheima, a još ga malo dijeli od toga da postane najbolji strijelac tog kluba u svim natjecanjima. Bježi mu tek Sejad Salihović sa 67 golova...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet