Obavijesti

Sport

Komentari 2

Šou ili najava spektakla? Conor pred medije izlazi u srcu Rusije

Šou ili najava spektakla? Conor pred medije izlazi u srcu Rusije
1

'Zloglasni' Irac nastavlja sa predstavom! Nakon poraza od Khabiba prošle godine već neko vrijeme traži uzvrat, a nakon rata na Twitteru otišao ji korak dalje. U četvrtak, 24. listopada, izaći će pred novinare u Moskvi

VIDEO

Promocija viskija, teška provokacija Khabibu na njegovom terenu, oboje, ili pak nešto sasvim neočekivano? Tko zna što nas očekuje u četvrtak, 24. listopada, za kada je Conor McGregor (31) sazvao konferenciju za novinare. I to ni manje ni više nego u Moskvi, srcu Rusije!

Pokretanje videa...

00:15

Zadnji je put bio u Rusiji prošle godine kad je kao gost Vladimira Putina gledao finale Svjetskog prvenstva u nogometu između Francuske i Hrvatske, a ovaj put ne dolazi turistički. Još nije točno definirano o čemu će Irac govoriti, a mogao bi, baš u svom stilu, izazvati Khabiba Nurmagomedova (31) na njegovom terenu. Puno se tu pita i Danu Whitea i UFC, ali vjerojatno je da bi više od pravde u lakoj kategoriji predsjednika borilačke organizacije zadovoljila svota s mnogo nula poslije točke.

Bilo kako bilo, za nešto više, morat ćemo pričekati do četvrtka. Podsjetimo, Conor McGregor (31) poslao je jasnu poruku Khabibu Nurmagomedovu (31) rekavši "vidimo se u Moskvi, p*čko" te je očito mislio ozbiljno. Nije dugo trebalo čekati na odgovor Khabiba koji je Ircu poručio "U Moskvi ne očekuju silovatelje".

Sad je jasno zašto je Conor uzeo vizu

Bivši prvak u dvije kategorije UFC-a ekspresno mu je uzvratio slikom na kojoj stoji ispred ruske ambasade gdje je potpisao zahtjev za vizu. Conor je već prije tražio uzvrat i to u Moskvi, ali Dagestanac je to glatko odbio.

- Ovdje ima mnogo biznismena i mnogi od njih pokušavaju me uvjeriti da se borim s Conorom jer će to donijeti mnogo novaca. No, ja se želim boriti prvo sa svim izazivačima, a s njim se mogu boriti za boljitak mojih poljoprivrednih projekata. Prvo se mora vratiti i prestati udarati starije ljude, on je profesionalac i trebao bi is zaslužiti napad na titulu - rekao je Nurmagomedov uz poruku da je Conoru iz usta izlazilo previše fekalija.

Nakon prošlogodišnje pobjede protiv McGregora gušenjem u četvrtoj rundi, Dagestanac je obranio titulu protiv hrabrog Dustina Poiriera (30), također gušenjem, ali ovaj put u trećoj rundi. Kako stvari stoje, sad bi u oktogon trebao protiv Tonyja Fergusona (35). Svaki je borac dosad dva puta otkazivao borbu, možda će svakome ovo biti treća sreća.

- Moram reći da Ferguson više zaslužuje priliku od Conora. On ima niz od 12 pobjeda i svakako zaslužuje napad na titulu - jasan je prvak lake kategorije UFC-a.

Ferguson i Khabib trebali bi ući u oktogon na proljeće iduće godine, ali dok nije službeno te dok se na borilačkoj sceni odvijaju ovakve predstave, možemo samo nagađati...

Pokretanje videa...

Conor McGregor viski 00:17
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića