Obavijesti

Sport

Komentari 4

Šou Kawhija protiv bivše ekipe! Ivica Zubac zabio šest koševa

Šou Kawhija protiv bivše ekipe! Ivica Zubac zabio šest koševa
1

Ivica Zubac je opet zaigrao u startnoj petorci, a na kraju je skupio 17 minuta. Imao je šut 2 od 3, pogođena dva slobodna bacanja i zapravo je odradio solidno svoju dionicu, obzirom na skromnu minutažu...

VIDEO

Los Angeles Clippersi slavili su kao domaćini sa 103-97 i nanijeli prvi ovosezonski poraz San Antonio Spursima, a hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac bio je u startnoj petorci pobjedničke momčadi te ubacio šest koševa uz pet skokova.

Clipperse je do četvrte pobjede u novoj sezoni predvodio Kawhi Leonard, koji je protiv svoje nekadašnje momčadi postigao 38 koševa i imao 12 skokova. Najbolji košarkaš svijeta bio je neumoljiv protiv momčadi u kojoj je došao do prvog NBA prstena.

Bio je miljenik Gregga Popovića i dio velike generacije koju su sačinjavali Ginobili, Parker i Duncan, ali rastao se u ne baš prijateljskom tonu. Otišao je u Toronto u zamjenu za Derozana koji je završio u Texasu. Kawhi je prošle sezone donio Raptorsima naslov, a onda je svoje znanje preselio u Los Angeles, ali kako smatraju mnogi, na krivu stranu grada, u Clipperse

NBA: San Antonio Spurs at Los Angeles Clippers

Ivica Zubac je opet zaigrao u startnoj petorci, a na kraju je skupio 17 minuta. Imao je šut 2 od 3, pogođena dva slobodna bacanja i zapravo je odradio solidno svoju dionicu, obzirom na skromnu minutažu. Vrlo dobar je bio nominalno prvi centar Clippersa Montrezl Harrell koji je zabio 24 koša i pokazao da će se Zubac morati još više potruditi kako bi uhvatio veću minutažu.

New Orleans Pelicansi su došli do prve pobjede svladavši kao domaćini Denver Nuggetse sa 122-107. Jahlil Okafor je drugu utakmicu zaredom bio startni centar Pelicansa i sa 26 koševa bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu svoje momčadi. Brandon Ingram je za pobjednike postigao 25 poena, Frank Jackson je predvodio igrače s klupe sa 21 košem, dok je Jrue Holiday završio sa 19 poena, sedam asistencija i pet skokova. Michael Porter je sa 15 koševa bio najbolji strijelac gostiju, a po 14 poena su ubacili Jerami Grant i Jamal Murray. 

Po drugi put u tri dana Miami je pobijedio Atlantu i s učinkom 4-1 je druga momčad Istočne konferencije, a velike zasluge za odličan ulaz u sezonu Heata ima novak Kendrick Nunn, koji je došao do NBA lige zaobilaznim putem, nedraftiran. Nunn je postigao 28 koševa u pobjedi Miamija 106-97 u Atlanti. Bivšem igraču sveučilišta Michigan to je učinak karijere, a s ukupno 112 koševa u prvih pet utakmica postao je novim rekorderom među igračima koji nisu bili draftirani.

Za pobjednike je Tyler Herro ubacio 17 koševa, a Meyers Leonard dodao 16 poena. Jabari Parker je predvidio Hawksa sa 23 koša i osam skokova. Atlanta je bila bez svog prvog razigravača, ozlijeđenog Traea Younga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani