Obavijesti

Sport

Komentari 7

SP igrat će se u šest dvorana: Barcelonin dom čeka najbolje

SP igrat će se u šest dvorana: Barcelonin dom čeka najbolje
12

Svjetsko rukometno prvenstvo u Španjolskoj odigrat će se u šest dvorana. Hrvatska će svoje utakmice u skupini igrati u Madridu. Finale SP-a igrat će se u Barceloni

VIDEO

Španjolska će najbolje rukometaše svijeta ugostiti u šest gradova. Utakmice prvog kruga igrat će se u Granollersu, Sevilli, Zaragozi i Madridu. Najlošije momčadi President kup igrat će u Guadalajari. Osmina finala i četvrtfinale igrat će se u Zaragozi i Barceloni. Dvorani Palau Santi Jordi u Barceloni pripala je čast da bude domaćin polufinala, susreta za broncu i finala.

Granollers će ugostiti Francuze

U dvorani u Granollersu igrat će se utakmice skupine A u kojoj je smješten i branitelj naslova, Francuska. Kapacitet ove dvorane u blizini Barcelone je 5.200 gledatelja, a sagrađena je 1991. godine za Olimpijske igre, kojima je Barcelona godinu dana kasnije bila domaćin.

Makedonci u Sevilli

Palacio de deportes San Pablo dvorana je u Sevilli u kojoj će se igrati utakmice skupine B. U dvorani kapaciteta 9.500 gledatelja snage će odmjeriti Danska,  Island, Čile, Makedonija, Katar i Rusija. Ovaj objekt sagrađen je 1988. godine.

U Zaragozi i dvije utakmice četvrtfinala

Pabellon Principe Felipe je dvorana u Zaragozi. Sagrađena je 1990. godine, a ima kapacitet 11.000 gledatelja. U njoj će se igrati utakmice skupine C, četiri utakmice osmine finala te dvije utakmice četvrtfinala.

Madrid će ugostiti Hrvatsku

Caja Magica u Madridu sagrađena je 2009. godine, a u njoj će se odigrati 15 utakmica skupine D. Kapacitet dvorane je 11.000 gledatelja.

Dvorana u kojoj će pet utakmica odigrati i Hrvatska dugo je zbog sigurnosnih razloga bila pod upitnikom, ali je na kraju IHF-ova inspekcija ipak dala dozvolu za odigravanje utakmica.

Guadalajara za President kup

Dvorana u Guadalajari sagrađena je prije dvije godine. Njezin kapacitet je 5479 gledatelja, a u njoj će utakmice igrati momčadi koje će razigravati za pozicije od 17. do 24. mjesta.

Finale u Barceloni

Najveća dvorana Svjetskog prvenstva je Palau Sant Jordi u Barceloni. Njezin kapacitet je 16.500 gledatelja, a Španjolci su ju sagradili 1990. godine za Olimpijske igre dvije godine kasnije.

U ovoj dvorani igrat će se četiri utakmice osmine finala, dvije četvrtfinala, oba polufinala, te utakmica za treće mjesto i finale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...