Obavijesti

Sport

Komentari 87

Špaco: Pravi igrači znaju kako zabiti 'šporkice', moji ne znaju

Špaco: Pravi igrači znaju kako zabiti 'šporkice', moji ne znaju
7

Zaslužili smo više od boda. Ali nitko nam nije kriv. Sami smo si krivi. Imamo četiri na jedan kod rezultata 2-0. Da je bilo manje egoizma, pobijedili bismo, kaže Štimac

VIDEO

Bilo je zanimljivo. Moram reći da je momčad napravila vrhunsku trku, ali na taktičko-tehničkoj razini nisu bili pravi. Primili smo lake golove, a naše 'šporkice' nismo znali spremiti u mrežu, pravi igrači to znaju pospremiti. Moram čestitati Zadru na fair-playu, na dobroj igri, vama je možda bilo lijepo to gledati, ali nama je bilo tužno. Imate pravo na kritiku, ali bolje da smo ranjeni, nego ubijeni. Igrači su mi jako žalosni i tužni, znate zašto, ja to ne bih želio spominjati, rekao je Stanko Poklepović nakon 2-2 protiv Zadra.

Štimčev Zadar vodio je 2-0 golovima unutar samo šest minuta. Imali su Zadrani šansu dotući Hajduk, ali nisu uspjeli. Ponajviše zahvaljujući Ivanu Pešiću koji je u dvije sjajne situacije sam rješavao sve, umjesto da doda loptu puno bolje postavljenim suigračima. Hajduk je to kaznio i uzeo bod. Splićani su se vratili golovima Balića i Maglice u drugom poluvremenu. Špaco je rekao kako ga Štimac nije iznenadio.

- Zadar me nije iznenadio. Igrali su otvoreni, a to što smo ostali na 2-2, to je neka druga priča. Mislio sam da s pet iskusnih igrača mogu spriječiti svaku opasnost u obrani, međutim to se tako nije dogodilo. Presretan sam što je Balić ušao, napravio preokret, i pokazao potencijal. On je vratio utakmicu na našu stranu - kaže Špaco.

Štimac: Tuga u našoj svlačionici

Stanje u našoj svlačionici najbolje opisuje što se dogodilo. Umjesto radosti, tuga. Zaslužili smo više od boda. Ali nitko nam nije kriv. Sami smo si krivi. Imamo četiri na jedan kod rezultata 2-0. Da je bilo manje egoizma, pobijedili bismo, rekao je Štimac osvrnuvši se na situaciju u kojoj je Ivan Pešić išao u kontru i sve riješio sam. 

Ivo Čagalj/PIXSELL

- Šteta. Imali smo ih priliku matirati. Ali eto. Kao što sam rekao. Da je bilo manje egoizma... Na Poljudu sam kao doma. Moje srce je ovdje. Svaki pravi hajdukovac s tugom gleda kroz što sve prolazi naš klub - dodao je Štimac.

Igrači Zadra svjesni su da su prokockali veliku šansu. Imali su priliku slaviti na Poljudu prvi put od 2009. godine kad je bilo 1-0. No morat će se zadovoljiti s bodom.

- Bolje smo bili postavljeni u prvom poluvremenu na Poljudu. Hajduk nam nije mogao stvoriti šanse. A kasnije smo pali zbog iskustva. Možemo žaliti za pobjedom koja je propala zbog sebičnosti i egoizma nekih igrača - rekao je Vedran Ješe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom