Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Španjolac za Španjolca: Carlos Sainz mijenja Fernanda Alonsa

None Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 3

Oduševljen je što ću voziti za McLaren od 2019. godine. To sam tražio neko vrijeme i uzbuđen sam zbog tog novog poglavlja u karijeri, rekao je Carlos Sainz Junior, koji mijenja Fernanda Alonsa

Španjolski vozač Carlos Sainz Junior postaje novi član momčadi McLarena u sezoni 2019. te će na tom mjestu zamijeniti sunarodnjaka Fernanda Alonsa, objavila je britanska momčad u četvrtak. 

FILE PHOTO: Renault's Carlos Sainz at Melbourne Grand Prix Circuit, Melbourne, Australia - March 22, 2018 | Autor: BRANDON MALONE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: BRANDON MALONE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Sainz Junior (23), trenutačno član Renaulta, potpisao je višegodišnji ugovor s momčadi McLarenu kojoj će zamijeniti Fernanda Alonsa koji je u utorak objavio da se povlači iz Formule 1.

- Oduševljen je što ću voziti za McLaren od 2019. godine. To sam tražio neko vrijeme i uzbuđen sam zbog tog novog poglavlja u karijeri. U toj je momčadi bilo mnogo odličnih vozača, a jedan od njih je i Fernando. Ja ću nastaviti tradiciju Španjolaca u McLarenu - rekao je Sainz koji je trenutačno 11. u prvenstvu Formule 1 sa 30 bodova.

Komentari (3)