Obavijesti

Sport

Komentari 1

Španjolci poslušali navijače: Nema utakmica ponedjeljkom

Španjolci poslušali navijače: Nema utakmica ponedjeljkom
1

Više neće biti nogometa ponedjeljkom. Od sljedeće sezone utakmice će se igrati subotom i nedjeljom. Posao je važan, ali navijači su važniji, rekao je predsjednik Španjolskog nogometnog saveza...

VIDEO

Predsjednik Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) Luis Rubiales izjavio je u petak kako se od sljedeće sezone utakmice prve lige više neće igrati ponedjeljkom navečer, a moguće je i ukidanje termina u petak navečer.

U Španjolskoj se praksa igranja jedne utakmice Primere u ponedjeljak navečer uvela 2010. godine, no navijači taj termin nisu prihvatili. Iako su podaci o gledanosti dobri, primjetan je pad broja gledatelja na tribinama.

- Više neće biti nogometa ponedjeljkom. Od sljedeće sezone utakmice će se igrati subotom i nedjeljom. Posao je važan, ali navijači su važniji. Vidjet ćemo što će biti s utakmicama u petak, možda možemo doći do dogovora koji će biti dobar za sve", rekao je Rubiales.

S obzirom da vodeći španjolski klubovi Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid i Sevilla ne moraju igrati petkom i ponedjeljkom, u tim terminima se igraju neatraktivni dvoboji, a niti raspored nije ujednačen pa je primjerice Athletic Bilbao ove sezone čak osam od svojih 25 susreta igrao u petak ili ponedjeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...