Obavijesti

Sport

Komentari 9

Španjolci u šoku, a Fabregas se šali: Možda ću ipak ići u Rusiju

Španjolci u šoku, a Fabregas se šali: Možda ću ipak ići u Rusiju
1

Španjolski izbornik dobio je otkaz pred sam početak Svjetskog prvenstva. Iako je većina ostala šokirana takvom odlukom, Fabregas je tu situaciju iskoristio kako bi se malo našalio

VIDEO

Cijeli nogometni svijet ostao je zatečen odlukom predsjednika Španjolskog nogometnog saveza da smijeni izbornika Julena Lopeteguija pred sam početak Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Razlog takve odluke leži u tome što je Lopetegui u krivo vrijeme potvrdio kako će od sljedeće sezone biti na klupi Reala zbog čega je u svlačionici španjolske reprezentacije nastao kaos.

Iako su mnogi Španjolci ostali šokirani takvom odlukom, Cesc Fabregas iskoristio je tu situaciju kako bi se malo našalio. Naime, veznjak Chelseaja je ostao bez poziva za Svjetsko prvenstvo u Rusiji unatoč tome što je ima vrlo dobru sezonu u dresu Chelseaja.

A izgleda kako je sada došlo Fabregasovih "pet minuta". Gary Lineker je na Twitteru napisao kako će sada Fabregas imati o čemu pričati u njegovom debiju kao televizijski komentator, a Fabregas mu je odgovorio da sačeka jer će možda on ipak dobiti poziv za Svjetsko prvenstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim Fabregasa putem Twittera oglasili su se i brojni drugi ljudi. Neki od njih su ostali u šoku dok su se drugi, isto kao i Fabregas, šalili na račun otkaza Lopeteguija.

 - Slobodno radno mjesto! Uvjeti: Morate biti voljni putovati i imati valjanu putovnicu. Također, morate znati pričati španjolski. S radom počinjete ODMAH!!! - našalio se jedan korisnik Twittera.

Drugi je pak u sve ubacio i Wengera te rekao kako bi bilo zanimljivo da Wenger sada postane izbornik Španjolske i da osvoji prvo mjesto.

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske