Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Španjolci znaju čitati novine, pa se izbornik Goluža skriva...

None Foto: 24sata/ilustracija

Hrvatska u četvrtak gostuje kod Španjolske u Ciudad Realu bez Tončija Valčića i Blaženka Lackovića. Neću o taktici, oni sve prate, kaže izbornik Slavko Goluža

Španjolci su uvijek u svjetskom vrhu, jasno je da ovo neće biti lak posao. Pogotovo jer nas muče sve te ozljede, rekao je izbornik Slavko Goluža.

Hrvatska u četvrtak gostuje kod Španjolske u Ciudad Realu bez Tončija Valčića i Blaženka Lackovića.

- Imamo alternative za njih dvojicu, ali ne bih govorio o tome. Španjolci čitaju novine, prate portale, imaju sve informacije o nama - kaže oprezni Goluža.

Možda i preoprezni, dodat će mnogi...

- Španjolska postavlja igru prema našoj taktici, imaju sve informacije o nama. Morate me razumjeti. Zašto bismo im otkrivali karte? - dodao je Goluža, kojem je cilj svesti Španjolce na samo 24 gola. A za to nam trebaju golmani.

- Nije to nemoguće, 12 golova po poluvremenu nije nedostižan cilj - rekao je povratnik u reprezentaciju, golman njemačkog Lübbecka Nikola Blažičko.

Jučer se još čekalo Igora Vorija, koji je kasnio zbog problema s avionom.

Komentari (12)
  • goluza jednostavno nije za trenera hrvatske , smajlagic je trebo bit trener on bi bar malo galamom razbudio igrace a ne goluza njima prica oni svi dobro da nezaspu ili ga nerazumiju!!!!!ma nije mozda ni on kriv glavni krivac je GOBAC mafia hrvatskog rukometa!!!!!!!!!!

    7. 3. 2011,   18:24
  • ovaj slavko je totalni mutan tip i uopće mi ne ulijeva povjerenje!! imam neki loš predosjećaj!! ne copram, ali smrdi mi njegova aktivnost na klupi raprezentacije!!

    7. 3. 2011,   18:17
  • Goluža neće reć taktiku zato šta je ni on ne zna. Njegova taktika je prije utakmice popit ajne kafe i pojist kolačen.

    7. 3. 2011,   19:01