Obavijesti

Sport

Komentari 42

Španjolski rezervisti svladali BiH, Turska do pobjede u 95.

Španjolski rezervisti svladali BiH, Turska do pobjede u 95.
1

U nedostatku zvijezda iz Barcelone, Real Madrida i Seville Nolito se istaknuo postigavši dva gola za Španjolsku u pobjedi protiv BiH 3-1. Slovačka je iznenadila Njemačku svladavši je 3-1

VIDEO

Španjolska nogometna reprezentacija pobijedila je prvoj od tri pripremne utakmice uoči početka Europskog prvenstva. "Furia" je u kombiniranom sastavu bez igrača Barcelone, Seville i Real Madrida pobijedila Bosnu i Hercegovinu u St. Gallenu 3-1.

Iskusni Nolito opravdao je povjerenje izbornika Vicentea del Bosquea i zabio dva rana gola za Španjolce, od kojih je drugi, lob, bio prava majstorija. Emir Spahić obilježio je drugi dio prvog poluvremena postigavši gol za 2-1 pa potom zaradivši isključenje zbog udaranja Azpilicuete pa Fàbregasa.

Mnoštvo izmjena u nastavku razvodnilo je utakmicu u kojoj su "zmajevi" imali nekoliko šansi za izjednačenje, ali nisu ih iskoristili. Naposljetku je  Pedro u sudačkoj nadoknadi potvrdio pobjedu Španjolske koja prije početka EP-a igra protiv Južne Koreje (1. lipnja) i Gruzije (7. lipnja).

BiH nije mogla do iznenađenja za kojega se pobrinula Slovačka svladavši u Augsburgu Njemačku 3-1. U utakmici koja je bila prekinuta zbog nevremena "elf" je poveo golom Marija Gómeza iz penala, a Slovaci preokrenuli preko Hamšíka, Durisa i Kucke.

U nedjelju je igrao još jedan hrvatski protivnik iz skupine na Euru, Turska, koja je u Antalyi pobijedila Crnu Goru 1-0 golom glavom Mehmeta Topala na asistenciju Arde Turana u petoj minuti sudačke nadoknade nakon velike greške crnogorskog golmana Vukašina Poleksića.

Azerbajdžan Roberta Prosinečkog izgubio je od Makedonije 3-1, a Christian Pulišić (17) postao je najmlađi strijelac u povijesti A-reprezentacije SAD-a postigavši gol u pobjedi nad Bolivijom 4-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna