Obavijesti

Sport

Komentari 16

Spasila pet meč-lopti i izbacila pobjednicu Grand slam turnira!

Spasila pet meč-lopti i izbacila pobjednicu Grand slam turnira!
9

nakon odlične zemljane sezone, Petra Martić nastavlja oduševljavati i na travi! Latvijka Ostapenko ju je imala na konopcima, vodila 1-0 u setovima i 4-0 u drugom setu, a onda je na scenu stupila naša tenisačica

VIDEO

Igra se dok sudac ne označi kraj ili pak u slučaju tenisa do posljednjeg poena. Pokazala je to Petra Martić za koju nema izgubljenog poena, a kamoli meča te je nakon velikog zaostatka protiv Jelene Ostapenko (6-7(4), 7-5, 6-1) ušla u polufinale Birminghama! Prvo je to njezino polufinale na travnatoj podlozi, a igrat će protiv pobjednice meča Putintseva i Julie Georges.

Nije Petra izgledala dobro na početku i u prvom setu je startala sa četiri gema zaostatka (0-4), no vratila je dva breaka zaostatka i stigla do 5-5. Ipak tad je izgubila servis za 5-6, ali ga odmah i vratila te u turbulentnom prvom setu ipak izgubila nakon trinaeste igre. Slično je krenulo i u drugom setu. Petra Martić opet je gubila 4-0...

Ali tada je odlučila reći dosta. Probudila se hrvatska tenisačica i opet spasila dva breaka. No ovaj je put morala servirati za ostanak u meču kod 5-4 za Latvijku. Oni koji znaju nešto više o ovoj pobjednici Roland Garrosa iz 2017. znaju kako je igračica ogromnih oscilacija te je sposobna da u jednom meču od nepobjedivosti padne na razinu nedjeljne rekreacije. To je i pokazala protiv Petre.

Ne umanjujući odličnu Petrinu igru, Ostapenko je imala 0-40 na Petrin servis i tri meč lopte. Nije iskoristila nijednu. dobila je još dvije prilike, ali ni to nije iskoristila, a onda je krenula kanonada promašaja i apsolutni pad koncentracije Jelene Ostapenko. Petra je drugi set dobila sa 7-5, u trećem setu pametno je igrala, prelazila iz obrane u napad i izazivala Ostapenko da preuzme odgovornost što je spomenuta i učinila te mnoge loptice poslala u mrežu ili pak van terena. 

Sa 6-1 promarširala je Petra kroz treći set i ušla u polufinale. Nastavila je odlične igre od ove godine i po tko zna koji put pokazala zavidnu mentalnu snagu. Sad slijedi polufinale, a tko zna što još očekuje Petru Martić u nastavku sezone, možda već na Wimbledonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu