Obavijesti

Sport

Komentari 15

Spavao sa 18 godina starijom, kupio isti auto kao Cristiano

Spavao sa 18 godina starijom, kupio isti auto kao Cristiano
1

'Istina je, imala sam romansu s njim. Bilo je par žestokih rundi u krevetu, a par puta me i 'nokautirao', ako znate što mislim', rekla je Del Castillo voditelju Marcu Antoniju Regilu kroz smijeh

VIDEO

Riđokosi meksički udarač Saul Alvarez Canelo (28) na naslovnice je nedavno dospio zbog potpuno biraznog razloga. Naime, prije sedam je godina izašao na spoj sa meksičkom glumicom Kate Del Castillo (46), a ona je u emisiji TV kanala 'Un Nuevo Dia' otkrila pikanterije te njihove kratkotrajne romanse.

- Istina je, imala sam romansu s njim. Bilo je par žestokih rundi u krevetu, a par puta me i 'nokautirao', ako znate što mislim - rekla je Del Castillo voditelju Marcu Antoniju Regilu kroz smijeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya viene... La Reina, El Regreso. Abril 22. #lareinaregresa @reinadelsurtv @telemundo

Objavu dijeli Kate del Castillo (@katedelcastillo)

Nastavila je Del Castillo opisivati njihovo intimno druženje kroz boksački žargon.

- On je prvi zatražio predah te je od svog kuta tražio da bace ručnik - kazala je Del Castillo koja je glumila u nekoliko Netflixovih serija. 

Ipak, Canela taj njezin medijski istup ne zabrinjava previše. Iza sebe ima nekoliko veza s ljepoticama. 

Najbliže braku otišao je sa televizijskom voditeljicom Marisol Gonzalez s kojom je čak bio zaručen, ali je sve neslavno propalo.

Prije dvije godine izlazio je s prekrasnom Shannon de Limom iz Venezuele. De Lima je bila bila prva pratilja na izboru za Miss svijeta, a poznata je i po vezi s Marcom Anthonyjem, bivšim suprugom Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre con los mejores @annchery_official #Colombia ♥️👧🏼

Objavu dijeli Shannon De Lima (@shadelima)

Saul Alvarez prošle je godine u obitelji dobio dvije neočekivane prinove. Prvo je dobio curicu Mariju Fernandu nakon romanse sa Fernandom Gomez, a nekoliko mjeseci kasnije iste godine dobio je sina Saula Adiela s Neildom Sepulvedom, poznatom dizajnericom sportske robe.

Kuća vrijedi milijune

Canelo voli privatnost pa se o njegovoj rezidenciji ne zna gotovo ništa. Živi u Guadalajari gdje je i rođen, a prije četiri godine prodao je luksuznu rezidenciju u kalifornijskom San Diegu za vrtoglavih 6 milijuna funti, ili oko 50 milijuna kuna.

Vila od preko 1000 kvadrata sa šest spavaćih soba, visokim stropovima, prekrasnim eksterijerom, dnevnim boravkom na otvorenom s drvenim krovištem i prekrasnom knjižnicom s pogledom na ocean našla je svog kupca, a Canelo se za dobrobit svoje karijere povukao u osamu u domovini.

Puna garaža

Ipak, ono što se sa sigurnošću zna jest da meksički boksač obožava nabrijane automobile. Ima punu garažu luksuznih pila koje vrijede oko 8,5 milijuna funti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dando la vuelta 🔵😎 #Motivation #HardWork

Objavu dijeli Saul Alvarez (@canelo)

U ožujku je iskrcao 2,3 milijuna funti za Bugatti Chiron, najbrži automobil na svijetu. Ima ih samo 500 u svijetu, a Canelo je tom kupnjom ušao u ekskluzivno društvo s Portugalcem Cristianom Ronaldom koji također posjeduje taj model.

Garaža u vili u Guadalajari je prepuna; Mercedes SLS AMG Black Series, Lamborghini Aventador, Mustang 500 Eleanor, Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, Ferrari Testarossa, AMG C64 biTurbo, Rolls Royce Ghost, Ferrari 458 Italia, McLaren P1, Porsche 911 GT3 i Lamborghini Gallardo, sve su to igračke Canela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Llego el pitufo 🤩 gracias @neto_24_ por conseguírmelo 👊🏻👍🏻

Objavu dijeli Saul Alvarez (@canelo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💪🏻🤙🏻

Objavu dijeli Saul Alvarez (@canelo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Halloween 😈

Objavu dijeli Saul Alvarez (@canelo)

Kako si to može priuštiti? Lako, krajem 2018. godine potpisao je jedan od najunosnijih ugovora u povijesti sporta. Platforma DAZN koja polako preuzima svijet boksa potpisala je s njim ugovor od 277 milijuna funti za nekoliko borbi.

Kćer mu znači sve

Mnogi mu pridaju titulu švalera i ženskaroša, ali u njegovom je životu jedna ženska osoba istaknuta. Radi se o Emily Cinnamon Alvarez (11), njegovoj kćerkici koju je dobio u srednjoj školi s Karen Beltran kada je imao samo 17 godina. Canelo je svojoj Emily posvetio tetovažu na ruci i poklanja joj većinu svog vremena. Meksikanac je istaknuo kako mu je ona bila najveća potpora pred meč s Kazahstancem Gennadyjem Golovkinom 2018. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍🤤

Objavu dijeli Saul Alvarez (@canelo)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom