Obavijesti

Sport

Komentari 28

Šarapova: Serena me mrzila jer sam ju dobila i čula kako plače

Šarapova: Serena me mrzila jer sam ju dobila i čula kako plače
1

Njihovi mečevi uglavnom su bili dio završnice turnira, no sada je Šarapova tek 28. nositeljica, a Serene je kao nepostavljena ušla u glavni ždrijeb pa će ovaj njihov dvoboj biti borba za četvrtfinale

VIDEO

Sasvim iskreno, ona je vjerojatno favorit u ovom meču. Ona igra više od godinu dana, ja sam tek počela i tek se "pokušavam sastaviti" i vidjeti koliko mogu. Nemam što izgubiti, najavila je Serena Williams svoj meč osmine finala na Roland Garrosu. "Ona" je Marija Šarapova, koju je Amerikanka pobijedila čak 19 puta, uz samo dva poraza.

Ipak, u ovakvim okolnostima, gdje je Roland Garros Serenin prvi Grand Slam nakon Australian Opena 2017., Ruskinja stvarno djeluje kao favorit. Šarapova igra svoj najbolji tenis nakon povratka sa 15-mjesečne suspenzije zbog uzimanja Meldonija. Igrala je polufinale Rima, gdje ju je izbacila Simona Halep, a u prethodnom kolu u Parizu razbila je šestu na svijetu, Karolinu Pliškovu.

S druge strane, Serena je u trećem kolu protiv Julije Goerges podsjetila na stare dane. Svoje malo lošije kretanje nadoknađuje superiornim udarcima i "crna pantera" je ponovo opasna.

Njihovi mečevi uglavnom su bili dio završnice turnira, no sada je Šarapova tek 28. nositeljica, a Serene je kao nepostavljena ušla u glavni ždrijeb pa će ovaj njihov dvoboj biti borba za četvrtfinale, premda bi to bez problema moglo biti i finale.

Serena je i bitna stavka u autobiografiji Šarapove:

- Mislim da me Serena mrzila jer sam bila mršavica koja ju je, suprotno svim očekivanjima, pobijedila u Wimbledonu (2004.). Mislim i da me mrzila jer sam ju vidjela u najgorim trenucima. Ali prije svega, mislim da me mrzila jer sam ju čula kako plače. Nikad mi to nije oprostila - stoji u knjizi "Nezaustavljiva: Moj život dosad". 

- Knjiga je u potpunosti "rekla-kazala". Vidjela sam mnogo ljudi kako plaču nakon poraza, mislim da je to normalno i pokazuje strast i želju za uspjehom. Nemam negativnih osjećaja prema njoj, ali malo sam razočarana zbog toga što piše u knjizi - komentirala je Serena navode Šarapove.

Gledateljima uz teren i pred malim ekranima mogli bi poslužiti i čepići za uši, s obzirom na to da "grunting" Marije Šarapove može ići i preko 100 decibela, a niti Serena tu ne zaostaje puno. Još kad se uključi i publika, mogao bi to biti prilično glasan dan na Phillipe Chatrieru. Ispunjen vrhunskim, agresivnim tenisom također.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija