Obavijesti

Sport

Komentari 20

Spektakl! Junior dos Santos je nokautirao 'Crnu zvijer' Lewisa

Spektakl! Junior dos Santos je nokautirao 'Crnu zvijer' Lewisa
1

Nekadašnji teškaški prvak Junior dos Santos je u fantastičnom meču na UFC Fight Nightu 146 u Wichiti pobijedio Amerikanca Derricka Lewisa nokautom u drugoj rundi borbe

VIDEO

Junior dos Santos ponovno želi naslov teškaškog prvaka i na odličnom je putu da to i ostvari. U sjajnom meču Brazilac je noćas u kanzaškoj Wichiti na UFC Fight Nightu 146 nokautirao Derricka Lewisa u drugoj rundi.

Nekadašnji teškaški prvak je do svoje treće uzastopne pobjede stigao u drugoj rundi. Oba su borca žestoko ušla u meč, padali su jaki udarci, ali uspjeli su obojica dogurati do nastavka meča. Popularni 'Cigano' je uspijevao izbjeći najžešće Lewisove udarce, a pred kraj prve runde iz okreta ga je pogodio u tijelo, Amerikanca je preplavila bol, a posljedice tog udarca prenijele su se i u nastavak borbe.

Na otvaranju druge runde Lewis je pokušao nokautirati Dos Santosa, ali nije uspio. Brazilac je brzo pokazao koliko preciznu i jaku desnicu ima i Lewisa je prilijepio za ogradu, nastavio ga je udarati sve dok Amerikanac nije pao na koljena. 'Black Beast' se nikako nije mogao obraniti i sudac Herb Dean je morao prekinuti meč.

Dos Santosu je ovo treća uzastopna pobjeda, druga nokautom i sada je na omjeru 21-5. Lewis uz 21 pobjedu ima sedam poraza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želim se boriti. Iskreno, nije mi jasno kako ovi dečki mogu biti ispred mene u poretku? Želim vratiti pojas - rekao je 'Cigano' koji je nakon pobjede pozvao gledatelje da zapjevaju s njim 'Sretan rođendan' njegovom sinu.

Po prvi put od UFC spektakla u Zagrebu u oktagon se vratio Ben Rothwell, a izgubio je od bugarskog borca Ivanova jednoglasnom odlukom sudaca. Ivanovu je ovo bila druga borba i prva pobjeda u UFC-u. U debiju ga je prošle godine dobio Dos Santos.

UFC Fight Night 146:

  • Junior dos Santos def. Derrick Lewis - TKO (2. runda)
  • Elizeu Zaleski dos Santos def. Curtis Millender - predaja (rear-naked choke, 1. runda)
  • Niko Price def. Tim Means - KO (Prva runda)
  • Blagoy Ivanov def. Ben Rothwell - jednoglasna odluka sudaca (29-28, 29-28, 29-28) 
  • Beneil Dariush def. Drew Dober - predaja (triangle armbar, 2. runda)
  • Omari Ahmedov def. Tim Boetsch - jednoglasna odluka sudaca (30-27, 30-27, 30-27)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener