Obavijesti

Sport

Komentari 4

Spektakl na Savi: Najtrofejniji klub na svijetu protiv Mladosti

Spektakl na Savi: Najtrofejniji klub na svijetu protiv Mladosti
2

Pro Recco kao domaćin ima zajamčen nastup na završnom turniru osam najboljih klubova Europe, koji će se odigrati  na novom otvorenom bazenu u Genovi, a trener Bajić smatra kako bi se na njemu trebala naći Mladost

VIDEO

Utakmica 3. kola B skupine vaterpolske Lige prvaka između Mladosti i talijanskog Pro Recca, koja će se igrati u srijedu 30. listopada u 20.30 na bazenu na Savi, bit će pravi sportski spektakl u kojem će se sastati dvije najtrofejnije momčadi u Ligi prvaka.

Pokretanje videa...

01:24

- U goste nam dolazi momčad koja na svim pozicijama ima po dva-tri ponajbolja svjetska vaterpolista. Njihov jedini hendikep je što im u srijedu na golu neće biti najbolji vratar svijeta Marko Bijač koji se još nije oporavio od ozljede - rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare trener zagrebačke Mladosti Zoran Bajić. 

Po njegovim riječima Mladost će se suprostaviti najtrofejnijem i najbogatijem svjetskom vaterpolo klubu discipliniranom igrom na što manji broj pogodaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mi ćemo se pokušati suprostaviti Reccu racionalnom igrom na što manje pogodaka, a nema razloga da ne ponovimo dobre igre iz Regionalne lige u kojoj smo ostvarili šest uvjerljivih pobjeda. Svi su igrači zdravi, osim Lovre Miloša koji ima virozu, ali i on će sigurno biti u bazenu jer se takav susret ne propušta - dodao je Bajić. 

Dinamo razbijen u Zagrebu! Mladostaši zabili čak 21 gol
Dinamo razbijen u Zagrebu! Mladostaši zabili čak 21 gol

Reprezentativni vratar i kapetan Mladosti Ivan Marcelić smatra da je izuzetno važno ne dopustiti da Pro Recco na početku stekne rezultatsku prednost.

- Oni igraju brz i discipliniran vaterpolo i ne znaš s koje ti strane prijeti veća opasnost. Ljevoruki srpski reprezentativci Filipović i Mandić bit će opasni s desne, a talijanski reprezentativci Di Fulvio i Figlioli s lijeve strane, dok će s pozicije centra naš gol ugrožavati bivši kapetan Juga i hrvatski reprezentativac Nikša Dobud te najbolji svjetski bek Andro Bušlje. Dodajmo tome da ih s klupe vodi najtrofejniji vaterpolski trener na svijetu Ratko Rudić koji će sasvim sigurno napraviti sve da nakon četiri godine Talijani osvoje Ligu prvaka - kazao je Marcelić.

Pro Recco kao domaćin ima zajamčen nastup na završnom turniru osam najboljih klubova Europe, koji će se od 5. do 7. lipnja 2020. odigrati  na novom otvorenom bazenu u Genovi, a trener Bajić smatra kako bi se na njemu trebala naći Mladost. To znači da bi zagrebačka momčad u B skupini, u kojoj su još Ferencvaros, OSC Budimpešta, Hannover, Marseille, španjolska Terrassa i Dinamo iz Tbilisija, trebala biti među tri najbolja kluba, ne računajući plasman talijanske momčadi.

Nakon dva kola po dvije pobjede i šest bodova imaju Pro Recco, OSC Budimpešta i Ferencvaros, dok je Mladost na četvrtom mjestu s tri boda, koliko ima i španjolska Terrassa.

Plasman na završni turnir očekuje i od dubrovačkog Jug AO u A skupini, dok će naš drugi predstavnik u skupini A splitski Jadran objektivno teško izboriti plasman na "Final Eight". (dk)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.