Obavijesti

Sport

Komentari 156

Dinamo ima europskog prvaka! Olmo i 'furia' srušili Nijemce...

Dinamo ima europskog prvaka! Olmo i 'furia' srušili Nijemce...
19

Španjolska je europski prvak do 21 godine! Mladi Španjolci su u finalu u Udinama pobijedili Njemačku 2-1 i okitili se naslovom. Prvi gol je zabio Ruiz, a drugi gol djelo je Danija Olma. Za Nijemce je zabio Amiri...

VIDEO

'Campeones, campeones', pjevali su mladi Španjolci, dok je Dani Olmo primao nagradu za najboljeg igrača finala. Još jednu maestralnu i sjajnu utakmicu odigrao je igrač Dinama i pokazao brojnim europskim klubovima tko će biti glavna faca ljetnog prijelaznog roka.

Maestro Olmo! Od nepoznanice je postao ljubimac Španjolske...
Maestro Olmo! Od nepoznanice je postao ljubimac Španjolske...

Fantastična Španjolska pobijedila je Njemačku 2-1 i okitila se naslovom europskog prvaka do 21 godine. Mladi Španjolci poveli su preko bombe Ruiza koji je predivno zabio iz daljine u 7. minuti pogodivši donji desni kut. Od tada je postojala jedna momčad na terenu, a Nijemci nisu mogli vidjeti loptu, a kamoli je osjetiti. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao u sefu izgledala je u nogama nogometaša Španjolske i tako je bilo sve do samog kraja prvog dijela. Došlo je do pada u njihovoj igri, no Nijemci svejedno nisu to uspjeli iskoristiti.

Isto je započeo i drugi dio jer je Njemačka shvatila da moraju napasti, inače naslov ide suparnicima. No sve je to bilo bezopasno. Nešto je branio Sivera, a nešto izbijao Vallejo.

 

Takvo stanje na terenu bilo je sve do 74. minute kada je Dani Olmo još jednom pokazao svoj talent. Pucao je Solero, lopta je golmanu Nübelu ispala iz ruku, a Dinamov dijamant bio je u blizini i maestralno je prebacio golmana i zabio za 2-0. 

Nedugo nakon toga Ruiz je mogao riješiti pitanje pobjednika, promašio je i zamalo 'zapaprio' svojoj momčadi. Kratku nadu Nijemcima dao je Amiri u 90. minuti lijepim golom, ali bilo je kasno. Španjolci su izdržali do kraja i tako se osvetili Njemačkoj za poraz iz 2017. godine, također finala Eura.

Došli su na Euro kao najveći favoriti i to zasluženo opravdali, a Dani Olmo je posebna priča. Protiv Italije u prvoj utakmici nije ni igrao, da bi dobio protiv Belgije priliku. E tada je pokazao što je španjolski izbornik skrivao na klupi dok je njegova momčad gubila protiv Italije. Maestralni Olmo poigravao se s Belgijcima, a slična praksa nastavila se i u sljedećim utakmicama. Protiv Francuza je također zabio, a sad je protiv Njemačke pokazao da je nevjerojatan talent.

Odličan turnir za Olma sjajna je vijest i za njega i za Dinamo. Ovako je sigurno potražnja na tržištu za njega puno veća, a to znači da će Dinamo biti taj koji će moći diktirati cijenu i gotovo pa sigurno je da to neće biti ispod 30 milijuna eura, a lako moguće da to bude i puno veće...

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka