Obavijesti

Sport

Komentari 33

Spektakl u najavi? MMA borac McGregor protiv Mayweathera

Spektakl u najavi? MMA borac McGregor protiv Mayweathera
1

Rastavio bih Mayweathera. To je za nas koji znamo zahvate kao igra s djetetom, rekao je UFC interim prvak Conor McGregor. Čeka se odgovor američkog prvaka

VIDEO

Sprema li se borba koja bi konačno odgovorila na vječnu dilemu među ljubiteljima borilačkih sportova, ima li vrhunski boksač šanse u ringu s borcem iz MMA-a po pravilima mješovitih borilačkih sportova?

Irac Conor McGregor i Amerikanac Floyd Mayweather mogli bi nam odgovoriti na ovo pitanje. Dok se neporaženi boksački šampion Mayweather priprema za oproštajnu borbu protiv Andre Bertoa, McGregor je podigao prašinu i praktički bacio rukavicu u lice Amerikancu.

- Rastavio bih ga s pola snage. U pravoj borbi, to bi trajalo nekoliko sekundi. Kad ne znaš zahvate i poluge, nemaš nikakve šanse. Za nas koji znamo, to je poput igre s djetetom. Ljudi koji ne razumiju sport, jednostavno ne znaju koliko su ranjivi. Ronda Rousey je prvakinja u judu, i ona bi pobijedila Mayweathera, samo, ja bih ga baš razbio - rekao je Conor McGregor u nedavnom razgovoru za Guardian.

Irac je privremeni UFC prvak u perolakoj kategoriji. Smatra kako bi borba između njega i Mayweathera zaradila pola milijarde dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako pričamo o borbi koja bi ušla u povijest u smislu zarade, to je ova borba. Nikad nitko nije napravio nešto slično - dodao je McGregor.

Rukavica je bačena. Sad je red na Mayweatheru koji će vjerojatno rutinski odraditi borbu protiv Bertoa, a onda bi nas mogao čekati pravi spektakl. UFC borac protiv boksača po MMA pravilima. Tko bi dobio? 

Conor McGregor

  • sport: MMA
  • visina: 1.75 
  • težina 66 kg
  • doseg: 188 cm
  • ostale vještine: boks, jiu-jitsu, karate, capoeira, taekwondo, kickboxing

Floyd Mayweather

  • sport: boks
  • visina: 1.73
  • težina: 68 kg
  • doseg:183 cm
  • ostale vještine: nema
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener