Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spektakl: Legende 'vatrenih' i Bayerna igraju u pulskoj Areni!

None Foto: TZ Istre

U ovom trenutku jedino je izvjestan datum, sve drugo još nije potvrđeno. Iz Bayerna znamo koje nogometne legende dolaze, ali s imenima ne bismo u javnost dok ne bude poznat i sastav "vatrenih", kažu iz TZ Istre

Nogometne legende minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, ako ne bude nepredviđenih problema, odmjerit će snage u pulskoj Areni 8. srpnja, u sklopu spektakularnog programa kojeg priprema Turistička zajednica Istarske županije. Antički amfiteatar tako će prvi put postati nogometno borilište, ili preciznije, zbog nedostatka prostora, malonogometno, piše Glas Istre.

TZ Istre i bavarski gigant sklopili su ugovor o strateškom partnerstvu pa će se prijateljski susret održati u okviru istoga. Još nije poznato tko će zaigrati u susretu, no i to će se riješiti početkom idućeg tjedna. Očekuje se da će zagirati velika većina brončane generacije kao i mnogi s početka i sredine 2000.-ih.

- U ovom trenutku jedino je izvjestan datum, sve drugo još nije potvrđeno. Iz Bayerna znamo koje nogometne legende dolaze, ali s imenima ne bismo u javnost dok ne bude poznat i sastav "vatrenih" - rekao je Denis Ivošević, direktor TZ-a Istre.

Tamo gdje su nekad gladijatori odmjeravali snage, a kasnije njihovu ulogu zamijenile točke pretežito kulturnog karaktera, sada će snage ukrstiti nogometne legende. Malonogometni teren bit će veličine 40 x 20 metara, a ulaznice će se prodavati na internetu i na blagajni ispred Arene. Prodaja kreće idući petak.

Komentari (6)
  • Pa kako će pulski narkonačelnik podnijeti kad krene pjesma 'Lijepa li si' u našoj Areni? :D

    8. 6. 2019,   12:37
  • Gušt za igrati, spektakl na vidiku!

    8. 6. 2019,   10:51
  • svaka čast za ideju...

    8. 6. 2019,   12:18