Obavijesti

Sport

Komentari 7

Spektakl u Vukovaru: Vatreni, neka vam ovo napuni baterije!

Spektakl u Vukovaru: Vatreni, neka vam ovo napuni baterije!
3

Pune ulice i kafići, hrvatske pjesme i zastave, čovjek na čovjeku, baklje... Grad Heroj bio je jedna od posljednjih stanica Vatrenih uoči puta u Rusiju, a podrška reprezentaciji iz Slavonije uvijek je bila strašno moćna

VIDEO

Pa što ako je sutra radni dan i svi moramo na posao, koga briga, poruka je iz Vukovara nakon ulaska Hrvatske u polufinale.

Vukovara u kojem ovakva atmosfera nikad nije viđena! Izbornik Zlatko Dalić, taj fenomenalni psiholog, točno zna doprijeti do svojih igrača i ubosti tu 'žicu'. I ovakve materijale voli pokazati igračima što ih samo dodatno osokoli za nove bitke na terenu.

Neka tako bude i uoči finala s Francuskom!

Na spomen Vukovara nikom ne treba puno... Ne sumnjamo da će ovakav materijal dodatno podići momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDEO

Pokretanje videa...

Vukovar i Vatreni 01:07

Pune ulice i kafići, hrvatske pjesme i zastave, čovjek na čovjeku, baklje... Grad Heroj bio je jedna od posljednjih stanica Vatrenih uoči puta u Rusiju.

Tu su finalisti Mundijala svratili na dodjelu Trofeja HNS-a, a dan prije su bili u Bogdanovcima na otvorenom treningu što je izgledalo spektakularno.

Slavonija standardno puni baterije reprezentativcima i njihova podrška je bezrezervna. Svaki put svjedoci smo toga u Osijeku kad se igra tamo, a ono što su Bogdanovčani i Vukovarci priuštili Vatrenima nekoliko dana uoči leta za Rusiju je za pamćenje.

Ne sumnjamo da će Luka, Mandžo i ekipa naći vremena za slavlje s ljudima koji su od prve do zadnje sekunde disali s njima.

I kad je bilo teško i sad kad su koračić do svjetskog trona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske