Obavijesti

Sport

Komentari 23

Sportaši ne miruju: Uživajte na Novu u derbijima i finalu SP-a!

Sportaši ne miruju: Uživajte na Novu u derbijima i finalu SP-a!
1

Nova je godina, a mnogi sportaši nemaju mnogo vremena za odmor od najluđe noći u godini. Sportski sladokusci i danas imaju prilike gledati zanimljive okršaje, a dobit ćemo i jednog svjetskog prvaka

VIDEO

Nova godina, nove odluke i ostali popratni sadržaji koji dolaze uz to, ali 'stari' sportski putevi se nastavljaju ili pak završavaju. Prvog dana 2020. godine mnogi će sportaši provesti na terenu, parketu, tepihu, u zraku ili gdje je već njihovo borilište, a mi Vam donosimo poneki prijedlog o tome što možete pogledati ovog prvog dana nove godine.

Spektakl u 'Ally Pally': Tko je bolji, keramičar ili vulkanizer?
Spektakl u 'Ally Pally': Tko je bolji, keramičar ili vulkanizer?

Za one kojima ne treba odmor od sporta, tu je novogodišnja turneja 'Četiri skakaonice'. Prošlogodišnji osvajač turneje kao i sve četiri skakaonice Ryoyu Kobayashi (23) nastavio je s dominacijom osvojivši prvo mjesto na prvoj skakaonici ovogodišnjeg izdanja turneje u Oberstdorfu. 

Natjecanja se nastavlja u Garmisch Partenkirchenu, a prijenos možete gledati od 13 sati i 55 minuta na drugom programu HRT-a.

Tu je i neizostavni nogomet

Prošle se sezone Premiership igrao na i Silvestrovo, no ove godine sve su utakmice tekućeg kola na rasporedu prvog dana u godini. Samo nogometaši Liverpoola i Sheffielda imaju privilegiju odmarati nakon novogodišnje zabave, dok će svi ostali u pogon. Prvi na teren već od 13:.30 izlaze nogometaši Brightona i Chelseaja te Burnleyja i Aston Ville, a derbi kola igra se od 21 sat na Emiratesu.

Premier League - Arsenal v Chelsea

Arsenal ugošćuje Manchester United, a 'topnicima' je potrebno novogodišnje čudo kako bi se priključili utrci za plasman u Ligu prvaka. Iako im je momčad desetkovana i u pomalo raspadnom stanju, pod vodstvom Pepovog učenika Artete tražit će pobjedu protiv Solskjaerovih trupa koje stižu nakon dvije vezane pobjede. 

Od nogometa još valja spomenuti i utakmicu Championshipa gdje će Bilićev WBA na domaćem terenu u apsolutnom derbiju protiv Leedsa pokušati pokazati tko je pravi gazda u drugoj ligi. Nakon neočekivanog poraza od M'boroa (2-0) Krovinović i ekipa žele se iskupiti pred domaćim navijačima. 

Nottingham Forest v West Bromwich Albion - Sky Bet Championship - City Ground

Prijenose Premiershipa i Championshipa možete pratiti na nekoliko programa Sportkluba.

13.30 Sportklub 1 Brighton - Chelsea
16.00 Sportklub 1 Southampton - Tottenham 
          Sportklub 2 Watford - Wolverhampton
          Sportklub 5 Newcastle - Leicester
18.00 Sportklub 2 WBA - Leeds
18.30 Sportklub 1 Manchester City - Everton
          Sportklub 3 Norwich - Crystal Palace
          Sportklub 5 West Ham - Bournemouth
21.00 Sportklub 1 Arsenal - Manchester United

Spektakl iz Londona: Finale SP-a u pikadu

Osim skijaških skokova i nogometa, tu je i pravi, dugoočekivani spektakl. Palača Alexandra u Londonu vrvjet će zaljubljenicima u pikado jer je na rasporedu finale Svjetskog prvenstva! Iako su u finalu Škot i Nizozemac, dok je Engleska ostala bez svojih mnogobrojnih predstavnika, dobre zabave kao i veličanstvene atmosfere sigurno neće nedostajati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

https://peter-snakebite-wright.myshopify.com/

Objavu dijeli Peter Wright (@peter_snakebite_wright)

Peter 'Snakebite' Wright i 'Mighty' Michael van Gerwen, okršaj je to za suverenog vladara u pikadu. Škot je poznat kao miljenik publike na kojem se god dijelu svijeta nađe, a njegov famozni ulazak do ploče uz taktove Pitbullove pjesme 'Don't stop the party' uz prepoznatljivu irokezu s kojom svaki put iznenadi okupljene.

S druge strane stoji moćni Mike, najbolji igrač pikada na svijetu i aktualni svjetski prvak. Nizozemac na svojoj strani ima činjenicu kako je Wright jedan od 'najpoželjnijih' protivnika u finalu jer u najviše slučajeva on je taj koji završi drugi. No, način na koji je pobijedio Pricea od kojeg se ove godine očekivalo finale, ako ne i naslov, zaista je impresivan.

Stoga, od 20 sati svakako budite uz Sportsku televiziju i finale SP-a u pikadu. Nećete požaliti, spektakl je zagarantiran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka