Obavijesti

Sport

Komentari 7

Sportski Oscar sjajnom Rogeru i Sereni, nagradu dobio i Totti

Sportski Oscar sjajnom Rogeru i Sereni, nagradu dobio i Totti
1

Sretan sam i ponosan, jer mi ova nagrada mnogo znači, rekao je Roger Federer koji je slavio ispred nogometne zvijezde Cristiana Ronalda i svog kolege tenisača, Španjolca Rafaela Nadala

VIDEO

Švicarski tenisač Roger Federer i američka tenisačica Serena Williams dobitnici su prestižne nagrade Laureus za najbolje sportaše u 2017. godini. Federer je dobio i nagradu za povratnika godine i sada ima ukupno šest Laureusa.

- Sretan sam i ponosan, jer mi ova nagrada mnogo znači - kazao je prvi tenisač svijeta koji je slavio ispred nogometne zvijezde Cristiana Ronalda i svog kolege Španjolca Rafaela Nadala.

U ženskoj konkurenciji nije bilo neizvjesnosti, Serena Williams je uvjerljivo po po četvrti put osvojila 'sportskog Oscara'.

Nagradu za najbolju ekipu dobila je ekipa formule 1 Mercedes, nagradu za životno djelo dobio je američki atletičar Edwin Moses, dok je posebno priznanje dobio talijanski nogometaš Francesco Totti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod sportaša s invaliditetom slavio je atletičar u kolicima Švicarac Marcel Hug.

Nagrada Laureus je pokrenuta 2000. godine, a među dobitnicima se nalazi i hrvatska skijašica Janica Kostelić koja je proglašena najboljom sportašicom svijeta 2006. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića