Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sprema se drama: Svjetske prvakinje mogu ispasti u grupi

Sprema se drama: Svjetske prvakinje mogu ispasti u grupi
1

Francuska je nanijela Njemačkoj prvi poraz s 27-25, ali vrijedi joj tek za popravak dojma jer o prolasku će odlučivati s Danskom. Francuskinje su imale čak 12 različitih strijelaca

VIDEO

Reprezentacije u skupinama B i C odradile su pretposljednje kolo na Svjetskom prvenstvu rukometašica u Japanu. Ni u jednoj od njih situacija uoči posljednjeg još nije iskristalizirana, Španjolska i Crna Gora u petak će međusobno odlučivati o broju jedan, a Mađarska i Rumunjska o broju tri, odnosno prolazu.

Ups! Rukometašici Angole su ispale grudi tijekom utakmice
Ups! Rukometašici Angole su ispale grudi tijekom utakmice

Cnogorke su velikim preokretom ostale stopostotne kao i Španjolke koje su s 43-16 odradile formalnost s Kazahstanom. Rumunjke su vodile 21-17 kada su hrvatske susjede serijom 7-0 okrenule utakmicu do konačnih 27-26. Raičević i Radičević zabile su po 6 golova, Marta Batinović obranila sedam lopti, a podravkašica Dijana Mugoša ostala bez minutaže. Neagu je za Rumunjsku pogodila 11 puta.

Vrh skupine B kao najveće iznenađenje preuzela Južna Koreja koja je protiv Australije stala na +17 (34-17). Francuska je nanijela Njemačkoj prvi poraz s 27-25, ali vrijedi joj tek za popravak dojma jer o prolasku će odlučivati s Danskom. Francuskinje su imale čak 12 različitih strijelaca, dok je Bolk zabila osam komada za Njemice koje će prekstura protiv Južne Koreje igrati za prvo mjesto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svjetski prvakinje, dakle, znat će sudbinu nakon utakmice s Dankinjama koje su s 24-18 iz svih kombinacija izbacile Brazil uz 6/6 Stine Jorgensen.

Skupina B:

  • Crna Gora - Rumunjska 27-26
  • Kazahstan - Španjolska 16-43
  • Mađarska - Senegal 30-20

Skupina C:

  • Australija - Južna Koreja 17-34
  • Njemačka - Francuska 25-27
  • Danska - Brazil 24-19
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića