Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spustili su rampu 'kockicama': Hrvatska obilježja nepoželjna

None Foto: Siniša Hančić/PIXSELL 3

U srijedu su na sastanku nogometnih saveza Hrvatske i Azerbajdžana odlučili da će ulazak na stadion u Bakuu zabraniti svakom navijaču s hrvatskim obilježjima...

Hrvatska danas u 18 sati igra protiv Azerbajdžana u Bakuu. HNS je nakon Uefine kazne zbog svastike zabranio navijačima reprezentacije gostovanja do kraja kvalifikacija. No bez obzrira na to, u Bakuu će biti naših navijača. 

Kao i u Norveškoj tri dana nakon gostovanja u Azerbajdžanu.

- Naši navijači su mjesecima prije ove zabrane Hrvatskog nogometnog saveza uplatili aranžmane i ulaznice. Utakmica sigurno neće proći bez naših navijača - objavili su na stranicama navijačke udruge Uvijek vjerni te upozorili:

- U Azerbajdžanu red osigurava vojska, a ne policija. Nemaju toleranciju na ispade na tribinama. Svaki navijač dužan je predstaviti našu zemlju u najljepšem svijetlu.

U srijedu su na sastanku nogometnih saveza Hrvatske i Azerbajdžana odlučili kako će ulazak na stadion u Bakuu zabraniti svakom navijaču s hrvatskim obilježjima. 

Komentari (326)
  • U Azerbajdžanu red osigurava vojska, a ne policija. Nemaju toleranciju na ispade..e to je ok.. možda bi i kod nas trebalo malko (radi vježbe) dovesti vojsku na stadion..

    3. 9. 2015,   09:39
  • Jučer su na TVu pokazali jednog Azerbajdžanca koji je veeeeliki fan našeg Modrića. Nosi čak i njegov kockasti dres sa 10kom na kojem si želi više nego išta njegov autogram. Jučer mi još nije bilo jasno kako bi ga Luka mogao prepoznati među svim našim navijačima. Sada mi je sve jasno :))

    3. 9. 2015,   11:00
  • Bila sam na SP u njemačkoj... utakmica Hrvatska:Australija... dakle, cijeli dan od ranog jutra, glavni trg u Stuttgartu okupirali navijači hrvatske i australije...mi sa svojim kockicama, oni žuto-zeleni, pa i kostimi klokana... zajedno se pilo, pjevalo, jelo, plesalo...orio se doslovno cijeli Stuttgart... oni s nama pjevali "Lipa li si" a mi s njima "Down under". Atmosfera se doslovno prenijela na stadion, veličanstveno bez ijednog incidenta. Zašto to pričam? Nije problem u kockicama, nego u glavama pojedinaca. Šteta što se svoje dijete ne usudim odvest na utakmicu, a sama sam bila na stotine...rekviziti su lijepo spremljeni u kutiji i čekaju neka bolja vremena.

    3. 9. 2015,   09:52