Obavijesti

Sport

Komentari 241

Sramota! Argentinski divljaci cipelarili su hrvatske navijače

Sramota! Argentinski divljaci cipelarili su hrvatske navijače
9

Pred kraj utakmice Hrvatske i Argentine, skupina argentinskih navijača na stadionu je brutalno pretukla dvojicu Hrvata. Na snimci se vidi kako divljak udara našeg navijača nogom u glavu dok ovaj leži na podu

VIDEO

U trenucima hrvatskog slavlja na stadionu u Nižnjem Novgorodu, skupina Argentinaca pretukla je hrvatske navijače! Na snimci koju je objavio ruski portal Life.ru vidi se kako Argentinci cipelare naše navijače, ovog koji je ležao na podu udaraju nogom u glavu.

POGLEDAJTE VIDEO

Redara nije bilo u blizini, iako je to bilo mjesto gdje bi baš redari trebali stajati, na samom ulazu na tribinu. Tek nakon što je navijač u hrvatskom dresu na podu dobio brutalan udarac nogom u glavu, pojavili su se redari i situacija se smirila. 

- Navijač kojeg su pretukli nije mogao prepoznati napadače. Nisu mu pomogli sunarodnjaci koji su očito bili zauzeti slavljem - piše ruski portal o incidentu.

Barem četvorica argentinskih navijača udarala su naše navijače i potom pobjegla.

Nije ovo bio jedini incident argentinskih navijača na utakmici. Razočarani igrom svojih ljubimaca, navijači najbliže terenu primitivnim ispadima obrušili su se na izbornika Jorgea Sampaolija kojeg su vrijeđali, pljuvali i gađali plastičnim bocama.

World Cup - Group D - Argentina vs Croatia World Cup - Group D - Argentina vs Croatia
World Cup - Group D - Argentina vs Croatia

U jednom trenutku, čini se da su se međusobno potukle dvije grupacije argentinskih navijača, ona koja je vrijeđala Sampaolija i ona koja se tome usprotivila pa su redari morali izvesti najratobornije izvan stadiona.

World Cup - Group D - Argentina vs Croatia

Divljaci i na terenu

Ponašanje argentinskih navijača podno tribina stadiona preslika je ponašanja nekih argentinskih igrača na terenu. 

Kad su shvatili da je poraz blizu, 'gauči' su počeli s prljavim potezima, a prednjačio je Nicolas Otamendi koji se pravim čudom izvukao samo sa žutim kartonom, nakon što je iz blizine namjerno napucao Rakitića koji je ležao na travi.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske