Obavijesti

Sport

Komentari 37

'Sramota! Pokazali ste da ste bez Mamića nitko i ništa...'

'Sramota! Pokazali ste da ste bez Mamića nitko i ništa...'
1

Dok se moderna društva i države bore protiv organiziranog kriminala i pljačke vodstvo Dinama dodatno ugrožava stabilnost i vjerodostojnost Kluba, stoji u priopćenju Udruge "Dinamo to smo mi"

VIDEO

Odmah nakon što je u Dinamu predstavljen Zoran Mamić, kao novi sportski direktor, reagirala je Udruga druge članova GNK Dinamo "Dinamo to smo mi". Naravno, priopćenje prenosimo u cijelosti.

U danima kad se čeka pravomoćna presuda za proces izvlačenja 116 milijuna kuna, potvrđuje druga optužnica za drugi proces za oko 200 milijuna kuna, te čeka potvrda optužnice za treći proces od 17 milijuna kuna, Mirko Barišić, Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Adolf Kožul, Nikola Hanžel, Duško Ljuština, Ivan Šušak, Ognjen Naglić, Damir Zorić, Marijan Primorac, Ante Todorić, Heinz Truskaller, Vladimir Gašparović, te Krešimir Antolić, Vlatka Peras i Amra Peternel ponovno su pokazali kako nemaju ni trunke obraza prema poštenim članovima Dinama. Umjesto da jednom za sva vremena prerežu pupčanu vrpcu s kriminalcem u bijegu koji je opteretio Klub i doveo do raznih afera oni su odlučili potpuno zaštiti svog mecenu i pokazali da su bez njega nitko i ništa.

Dinamo će ostati u Maksimiru! Ništa od Bandićevog Blata...
Dinamo će ostati u Maksimiru! Ništa od Bandićevog Blata...

Dodatno produženje agonije oko Dinama odgovornost je onih koji su u borbi za svoje unosno plaćene fotelje nametnuti članovima Kluba. Ovim potezom dodatno ugrožavaju stabilnost i vjerodostojnost Dinama, u vremenima dok se sva moderna društva i države bore protiv organiziranog kriminala i pljačke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čovjek koji je osuđen nepravomoćno na četiri godine i 11 mjeseci zatvora sada komotno može biti u poziciji da ponovi neko od ranije počinjenih djela. Vjerujemo da će to biti kratko roka s obzirom na to da donošenje pravomoćne presude za pljačku Kluba mora biti do kraja rujna 2019. godine.

 

Ovakav potez imenovanja u Dinamu odgovornost je i vladajućih struktura u gradu Zagrebu i državi. Do ovakve pljuske svim Dinamovcima ne bi došlo da gradski ured za upravu ne štiti višegodišnje kršenje zakona u Dinamu. Mogli su već odavno naložiti usklađivanje Statuta Dinama sa Zakonom o Udrugama za što se Udruga “Dinamo to smo mi” bori pravnim metodama u močvari birokracije. Da su samo riješili podneske koje, nastavno na one Građanske inicijative “Zajedno za Dinamo” i inicijative “Za naš Dinamo”, šaljemo, svega ovog ne bi bilo. Dinamo bi danas imao legalno izabrano vodstvo koje štiti interese Kluba, a ne radi za osobnu korist interesnih skupina.

'Neki su me proglasili krivim, ali ja mirno i dobro spavam...'
'Neki su me proglasili krivim, ali ja mirno i dobro spavam...'

Isto tako, sa svime su upoznati i u Ministarstvu Uprave, te Središnjem državnom uredu za sport koji tek gledaju kako se provodi pljačka Dinama i izrugivanje pravne države Hrvatske.

Zato ne čudi da mnogima Dinamo ne znači više ništa i ne vide poveznicu s tim Klubom. Lijepe slike od prošle sezone pokazale su da je malo potrebno da se počne vraćati teško izgubljeni identitet Dinama u Zagrebu. Ovakvim suludim imenovanjem i taj teško stečeni temelj srušen je preko noći.

Mi od naše borbe za Dinamo kao Klub svih članova nećemo odustati, a u narednim danima tražit ćemo i pravnu odgovornost svakog člana Skupštine, Uprave i Izvršnog odbora Dinama za sve što su Klubu napravili. Srećom za sve nas vrlo brzo doći će pravomoćna presuda te novi procesi koji će omogućiti da kriminalci završe tamo gdje i trebaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram