Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sramotna izjava Vujovića: Što da radimo u ovoj vuko*ebini?!

None Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 4

Ne znam što ćemo raditi u onoj vuko*ebini, Bogu iza nogu, San Martinu ili tako nešto. Razmišljao sam pustiti igrače doma jer smo inako blizu slovenske granice, rekao je izbornik Slovenije Veselin Vujović

Slovenci su u Varaždin u drugu fazu Europskog rukometnog prvenstva prenijeli tek jedan bod na kojem su i ostali nakon što ih je pobijedila Danska.

Izgubili su sve nade u polufinale, iako ih čekaju još dvije utakmice, protiv Španjolske i Češke. No prvo imaju tri dana odmora, a Veselinu Vujoviću nije se svidjelo gdje će ta tri dana provesti. Crnogorac nije ni znao pravo ime Svetom Martinu na Muri, ali to je najmanji problem u ovoj cijeloj priči. Vujović je bio sjajan igrač, a takav je i trener, publika ga voli jer se ne boji pokazati emocije, a nerijetko radi show, no ovo što je sad napravio prešlo je granicu dobrog ukusa.

- Između utakmice protiv Danske i one koja nas čeka protiv Španjolske imamo tri dana odmora. Pa tako dugu pauzu na velikom natjecanju nikad nisam imao, ni kao igrač ni kao trener. Ne znam što ćemo raditi u onoj vuko*ebini, Bogu iza nogu, San Martinu ili tako nešto. Razmišljao sam pustiti igrače doma jer smo ionako blizu slovenske granice - rekao je Vujović, prenosi slovenski Dnevnik.si.

Sad pokušajte zamisliti da tako nešto izjavi hrvatski izbornik za zemlju domaćina, recimo, Sloveniju ili Srbiju? Vujovićeva izjava postaje još besmislenija kad znamo da se hrvatska nogometna reprezentacija uoči Eura 2016. godine pripremala upravo u Svetom Martinu.

Kasnije je Crnogorac ublažio retoriku.

- No dobro, isto nam je kao i ostalim reprezentacijama, nismo ni bolji ni lošiji od drugih. Nisam znao kako bi igračima ispunio dan, potonuli su emocionalno nakon poraza od Danske. Rekao sam im da izgledaju kao auto bez goriva - dodao je Vujović.

Tema: Europsko rukometno prvenstvo 2018.

Komentari (249)
  • Sv martin je mala svicarska. Prava oaza. Hoteli s 5 zvijezdica. Daleko od grada a opet blizu. Planinski dio i brezuljkast , poznat po vinima. Preljepa priroda i zelenilo uz spa hotel i toplice sveti martin. Tamo se pripremala nogometna reprezentacija, kosarkaska, pa danska rukometna i spanjolska. Dolaze klubovi tipa leverkusen i svi su ocarani. Al eto Vujovic bi valjda Las Vegas

    22. 1. 2018,   12:13
  • Shvaćam ga,ipak se on rodio i odrastao u Parizu

    22. 1. 2018,   12:01
  • Seljačina kojoj se "Hrvati" klanjaju dok Červara pljuju. Stvarno smo narod ...

    22. 1. 2018,   12:18