Obavijesti

Sport

Komentari 15

Srbe uznemirio Thompson na ženskom Eurobasketu

Srbe uznemirio Thompson na ženskom Eurobasketu
1

Prije utakmice Hrvatska - Srbija s razglasa je zapjevao Thompson, što su Srbi označili "zaplašivanjem nacionalističkim pjesmama"

VIDEO

Hrvatska na ženskom Eurobasketu u Italiji je prošlost, ali repovi ostaju. Barem ako pitate Srbe, koji su silno uvrijeđeni činjenicom da je na razglasu prije utakmice između Hrvatske i Srbije zasvirao - Thompson. Srpski mediji tvrde kako je hrvatska delegacija "podmetnula organizatoru CD s nacionalističkim pjesmama želeći na taj način zaplašiti Srpkinje".
Srbi Thompsona smatraju propagatorom ustaštva, što i nije osobito čudno kada znamo da takvo mišljenje dijele i s dobrim dijelom hrvatske javnosti. Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Vladislav Lučić stoga je zamolio organizatore da isključe glazbu.
- Ne znam da li su to uradili namjerno ili ne, no mi smo im za tu nesportsku gestu vratili na terenu. Glazba se loše čula, ali kada smo shvatili da se radi o pjesmama koje nama nije baš drago čuti, pobunili smo se i glazba je isključena - ispričao je Lučić.
Srpkinje su doista na "nesportsku gestu" uzvratile na terenu, pobijedile 18 razlike i uz pomoć Bjeloruskinja dan kasnije poslale Hrvatsku kući.
Kada se sjetimo da je i u Španjolskoj, na muškom Eurobasketu, prije svake utakmice svirao Thompson, teza o provokaciji pada u vodu. Svaki sudionik EP-a ima pravo organizatoru dostaviti svoju glazbu, a Thompson je ipak samo pjevač. Ma što Srbi mislili o tome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu